E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYavaş ısrar etti, Gökçek geri adım attı: Zırhlı aracı iade ediyor---

Yavaş ısrar etti, Gökçek geri adım attı: Zırhlı aracı iade ediyor

Yavaş ısrar etti, Gökçek geri adım attı: Zırhlı aracı iade ediyor
13 Aralık 2021 - 20:44 borsagundem.com

Mansur Yavaş'ın ısrarları üzerine Melih Gökçek zırhlı aracı teslim edeceğini duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Melih Gökçek, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Valilik tarafından kendisine tahsis edilen zırhlı aracı yarın teslim edeceğini açıkladı. Paylaşımında Gökçek, "Mansur Yavaş'ın ısrarlı yaygarası üzerine hakkım olduğu halde iade etmeye karar verdim" dedi. Mansur Yavaş, daha önce bir programda "Niye vermiyorsun kardeşim belediyenin malını? Artık ailece belediyenin mallarından elinizi çekin" demişti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı bir televizyon programında belediyeye ait bir aracın hala eski başkan olan Melih Gökçek'te olduğunu söyleyerek "Niye vermiyorsun kardeşim belediyenin malını? Artık ailece belediyenin mallarından elinizi çekin. Bu mallar sizin babanızın malı değil" ifadelerini kullanmıştı.

ZIRHLI ARACI YARIN TESLİM EDECEK
Sosyal medya hesabından bu konuya ilişkin yeni bir paylaşım yapan İbrahim Melih Gökçek ise Valilik kararı ile kendisine tahsis edilen zırhlı aracı, Mansur Yavaş'ın ısrarları üzerine yarın teslim ettireceğini açıkladı.
"MANSUR YAVAŞ'IN ISRARLI YAYGARASI ÜZERİNE İADE EDECEĞİM"

Gökçek, paylaşımında şunları söyledi:

"Bugüne kadar valiliğin güvenliğim dolayısıyla bana valilik kararıyla tahsis ettiği zırhlı aracı, Mansur Yavaş'ın ısrarlı yaygarası üzerine hakkım olduğu halde iade etmeye karar verdim. Yarın aracı teslim ettiriyorum"

Mansur Yavaş'ın ısrarları üzerine Melih Gökçek zırhlı aracını teslim edeceğini duyurdu

Melih Gökçek'in ifadesi ortaya çıktı!

 

Melih Gökçek hakkındaki soruşturma kapsamında ifade verdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekli14 Aralık 2021 10:46

    babanızın malı gibi kullandınız. ülkenin zenginliklerini güvenlik içinmiş .hani şehitlik mertebesi en güzel mertebeydi sizlere şehitlik yakışmıyor sadice halkamı yakışıyor.hani kefenle cıkmıştınız bu yola . biri 1000 korumayla gezer biri zırhlı ile gezer. 

  • Erol g.14 Aralık 2021 09:35

    SİNGAPURDAKİ KONUTLARIN %80 İ BELEDIYELER TARAFINDAN YAPILMIŞ SON 10 YILDA PARTİ AYRIMI YAPILMAKSIZIN HANGİ BELEDIYE DÜŞÜK GELİRLILER İÇİN EN FAZLA SATILIK/KIRALIK KONUT YAPTI/YAPTIRDI İSE O BELEDIYE BAŞKANI O İLİN EN BAŞARILI BELEDIYE BAŞKANI SAYILMALIDIR

  • Erol g.14 Aralık 2021 09:15

    ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK SORUNU GELİRE GÖRE BARINMA SORUNU HALINE GELMİŞTIR BUGÜNDEN ITİBAREN ASGARİ ÜCRET 200 DOLAR SEVİYESİNİN DE ALTINA İNMİŞTİR ASGARİ ÜCRET SEVIYESİNDE GELİRİ OLANLAR İÇİN BELEDİYELER SİNGAPURDA OLDUĞU GİBİ 8-26 METRE2 DAHİ KONUTLAR YAPIP KİRAYA VERMELİDİR TOKİNİN 70 METRE KARE ÜZERİ KONUT YAPMASI DA YASAKLANMALIDIR TOKİ KONUTLARININ %50 Sİ BELEDİYELERCE SATIN ALINIP DÜŞÜK GELİRLİLERE KİRAYA VERİLMELİDIR

  • Mucise Reis ;)13 Aralık 2021 23:22

    Ne güvenliği ? Şehit olmak kadar büyük bir onur varmı bu ülkede ? Allahdan başka kimseden korkmayan bir insan zırhlı araçlar arkasına gizlenir mi ? o aracın benzını kım öduyor kmde ne kadar yakıyor ? .. milli mücadele savaşı verirken, 5 kuruş fayda olsada ulkeye kotumu olur ? kefen giyen insanlar güvenlik kaygısı taşır mı ? hele Soylu gibi bir bakanımız varken, dağdaki terör menzutlarının sayısını tek tek basına açıklarken neyın korkusu bu ? çok korkuyorsan iban yaz, sana zırlı oto kıralayalım vatandaşlar olarak... Bizler ülkemizde sırhsız araçlarda, silahsız biçimde güvenle yaşayabiliyoruz. Bisiklet kullanarak örnek olmanızı isterdik, Gelişmiş avrupalı devletlerde olduğu gibi. Çanakkale de gazi maaşı hakkı alanlar, maaşlarını devlete bağışladı almadı... 

  • Seko13 Aralık 2021 22:11

    Hakkı anasınınınn ak sütü gibi kim verdiyse bu hakkı hesap var hesap

  • eyup13 Aralık 2021 21:27

    tabii canım hakkın butun sulalem beleşci demiyor  bu ulke ne zaman kurtulacak boyle beleşcilerden