E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYatırımcılara bilinç kazandıracak ücretsiz webinar eğitiminde 2. ders---

Yatırımcılara bilinç kazandıracak ücretsiz webinar eğitiminde 2. ders

Yatırımcılara bilinç kazandıracak ücretsiz webinar eğitiminde 2. ders
07 Mayıs 2019 - 17:26 borsagundem.com

Borsa Gündem sponsorluğunda, Grafiknediyor.com organizasyonunda, ünlü stratejist Serdar Uluca’nın eğitmenliğindeki yeni webinar eğitiminin tarihi 12 Mayıs. Konu, Mum Formasyonları ile Trading Stratejisi Nasıl Oluşturulur?

BORSAGUNDEM.COM

Türkiye’ye bilinçli yatırımcı kazandırma hedefinin büyük destekçisi, finansal okuryazarlığın bayrak sitesi Borsagundem.com’un Nisan ayında başlattığı eğitim fırtınasında ikinci dev adım…

Borsagundem.com sponsorluğunda, yatırımcılara vizyon kazandıran teknik analizlerin önemli adresi Grafiknediyor.com işbirliği ile başlatılan ‘trader eğitim webinarları”nın ikincisi hafta sonunda geliyor.

Borsagundem.com okurları için ‘ücretsiz’ olan ve büyük bir ilgi gören ilk ders Bollinger Bandları’nın ardından yeni ve çarpıcı konudaki eğitim için geri sayım başladı.

Finansal cahilliğe son verecek bu eğitimde, analiz yeteneklerini ortaya çıkarmış, strateji sahibi borsacı olmak, tuzaklara karşı her dakika uyanık kalmak adına Sermaye Piyasalarının usta ve ünlü ismi, Borsagundem.com yazarı  Serdar Uluca’nın merakla beklenen dersinin başlığı, Mum Formasyonları İle Trading...

Uluca, 12 Mayıs akşamı, yatırımcıları, borsacı adaylarını, kurucusu olduğu Grafiknediyor.com’un organizasyonunda yürütülen internetten eğitim zincirinin ikinci halkası “Mum Formasyonları ile Trading Stratejisi Nasıl Oluşturulur?” dersine bekliyor.

Ders, beş günlük kayıt süresi sonunda 12 Mayıs 2019 Pazar günü saat 21.00-22.30 arasında gerçekleştirilecek. 90 dakikalık eğitim, “*Mum Formasyonları Temel Kavramlar  *Nasıl Kullanılır? *Temel Trading Stratejileri *BİST 100 Hisseleri ve VİOP Örnek Uygulamaları  *Dip ve Tepe Formasyonları *Mum Formasyonlarının Göstergelerle Kullanımı” başlıkları altında işlenecek, katılımcıların kafalarında soru işareti kalmayacak.

Ünlü statejist & Trading Eğitmeni Serdar Uluca’yı dinleyen her katılımcı piyasalarda yem olmamanın yolunu öğrenecek, kritik hamlelerin ipuçlarını kapacak. Küresel ve yerel ekonomik dalgalanmalarda kendini güvende hissedecek.

Nitelikli bilgiyle donanmanın ikinci davetini kaçırmak istemiyorsanız…

Ücretsiz eğitime katılmak için aşağıdaki linki tıklayın…

 

Özel not: Webinar katılımcısı Borsagundem.com okuyucuları özel bir aylık Grafiknediyor.com Gold Üyeliğe ücretsiz olarak kavuşacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)