E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYatırımcılar şirket bilançolarını dikkate almalı---

Yatırımcılar şirket bilançolarını dikkate almalı

Yatırımcılar şirket bilançolarını dikkate almalı
14 Nisan 2020 - 10:25 borsagundem.com

Korona virüs krizinden kaçışın olmadığını söyledikten iki ay sonra John Stoltzfus, şirket bilançolarına göre yatırım kararı alacağını açıkladı

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Yatırım şirketi Oppenheimer’ın Genel Müdürü John Stoltzfus, virüs krizi sırasında yatırım kararı aldığını ve şirketlerin çeyrek bilançolarına göre nihai kararı vereceklerini söyledi.

CNBC’nin Trading Nation programına katılan isim, şirket bilançolarının sektörlerin kazanan ve kaybedenlerini göstereceğini ve şirketlerin ona göre pozisyon alacağını belirtti.

Stoltzfus, yatırımcıları Şubat ayı sonunda korona virüsün Çin'in dışında yayılmasıyla krizin kaçınılmaz olduğu konusunda uyardı. Yatırımcılara, kriz başlamadan satın almak istedikleri iyi yönetilen şirketleri ucuza almak için beklemelerini tavsiye etti.

Günümüze geldiğimizde ise bir boğa piyasasının “uzaktan bir yerlerde” olduğuna inansa da dipten hisse toplamaya kararlı. Özellikle elektrik-su-doğalgaz gibi kamu altyapı araçlarının şirketlerinde hisse alım yaparak portföyünü güçlendirecek. ABD Merkez Bankası FED’in piyasaları desteklemek için attığı adımların bu sektörleri güçlendireceğine inanıyor.

S&P 500 Endeksi 19 Şubat’taki tüm zamanların rekor seviyesinin %19 altında fakat bu seneki dip seviyesinin %26 üzerine çıkmayı başardı.

Avrupa borsaları güne yükselişlerle başladı

Tatil sonrası borsalarda yön yukarı

Küresel piyasalarda iyimserlik öne çıkıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)