E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiYatırım Komitesi öneri listesi---

Yatırım Komitesi öneri listesi

Yatırım Komitesi öneri listesi
23 Kasım 2010 - 08:30 borsagundem.com

Yatırım Komitesi, bu hafta çok sayıda hisseyi öneri listesinden çıkarırken, 7 hisseyi listeye ekledi

Yatırım Komitesi üyeleri, kurban bayramı tatili nedeniyle geçen hafta yurtdışı piyasalarda görülen dalgalanmalardan etkilenmeyen IMKB-100 endeksinin, haftaya alıcılı başlangıç yapsa da Avrupa’da İrlanda’nın yardım fonundan alacağı borcun büyüklüğü konusundaki belirsizliklerin devam etmesi ve borç probleminin bölgede özellikle PIIGS ülkelerinde kemikleşmeye başlaması nedeniyle haftanın geri kalan kısmında hafif satıcılı seyrin devam edebileceğini belirttiler. Hisse bazında yukarı yönlü hareketlerin görülebileceğini belirten üyeler, IMKB-100 endeksi için 69,000 seviyesinin ilk önemli destek olduğunu, bu seviyenin üzerinde kalınıp kalınmayacağının haftalık seyir için belirleyici olacağını söylediler. Bu seviyenin kırılması durumunda endeksin 68,000 seviyesine kadar gerileyebileceği belirtilirken, 69,000 puanın üzerinde kalınmasının 69,000-71,500 aralığında seyrin devamını sağlayabileceği vurgulandı.

Geçen Hafta Önerilen Hisselerin Getirileri: 8 Kasım’da yapmış olduğumuz önerilerimiz bugün ilk seans sonu itibariyle  %1,27 oranında getiri sağlamıştır, aynı dönemde endeks ise %0,70 oranında değer kaybetmiştir. 

 


Yatırım Komitesi Bu Hafta Öneri Listesi:
Önceki öneri listemizden EGSER ve GUBRF hedef fiyatlaırnı görerek listemizden çıkarken, portföyde kalan hisselerden EREGL, FORTS, MAALT, PETKM ve TRCAS’ı bu haftaki listemizden çıkartıyor, yerlerine ARCLK, BAGFS, CELHA, DYHOL, KOZAL, TKFEN ve TSPOR’u ekliyoruz. 

Yatırım Komitesi Kararlarında Uygulanacak Strateji:
Yatırım Komitesi’nde önerilen hisse senetlerinin hafta içerisinde daha dinamik bir şekilde değerlenmesini sağlamak, yükselişlerden yararlanmak ve hızlı satış baskılarından kurtulmak maksadına yönelik olarak satış hedefi ve bir tane stop-loss seviyesi vermekteyiz. Buradaki stop-loss noktaları satış baskısının arttığı durumlarda satış için kullanılacağı anlamındadir. Aşırı oynak olduğumuz bu günlerde stop-loss noktalarının yeniden yukarı kırılması durumunda hisseler bu stop-loss noktasından yeniden portföye dahil edilecektir.
 ANADOLU YATIRIM

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Byk23 Kasım 2010 11:48

    MUTLU akü,mutluluğu borsada arayanların şirketidir. Kentsel dönüşüm projesi yatırımcılarını mutlu edecek.Kartallar yüksekten uçar.Bol kazançlar...

  • mirza22 Kasım 2010 17:35

    yatırım komitesi iyi mal basar arkadaşlar dikkatlı olun borsa kumar tahtası oldu