E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYatırım Finansman'da üst düzey atama---

Yatırım Finansman'da üst düzey atama

Yatırım Finansman'da üst düzey atama
16 Ocak 2018 - 13:52 borsagundem.com

Yatırım Finansman Genel Müdür Yardımcılığı’na Levent Durusoy atandı

Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş.’de Ocak 2018 tarihi itibariyle Genel Müdür Yardımcılığı görevine Levent Durusoy atandı.

Ekonomist olarak sermaye piyasaları alanında çalışmalarına başlayan Levent Durusoy, 2007 yılında Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş’de Başekonomist olarak göreve başlamıştır. 01 Haziran 2015 yılından itibaren atandığı Koordinatörlük görevini sürdüren Durusoy, Ocak 2018 tarihi itibarıyla terfien, Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Türkiye'nin ilk aracı kurumu Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş, 41 yılı aşkın süredir, Türkiye genelinde önemli merkezlerdeki 9 şubesiyle bireysel ve kurumsal yatırımcılara sermaye piyasası alanında aracılık hizmetleri sunuyor. Güvenilir, kaliteli ve hızlı olarak sermaye piyasası hizmetleri sunan Yatırım Finansman Menkul Değerler, teknoloji yatırımlarıyla da müşterileri adına fark yaratmayı amaçlamaktadır.

Türkiye İş Bankası ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'nın iştiraki olarak sermaye piyasalarında saygın bir yer edinen Yatırım Finansman, müşteri odaklı yüksek hizmet kalitesiyle sektörün öncülerinden biri olarak faaliyetlerine devam ediyor.

Levent Durusoy kimdir?

1978 İstanbul doğumlu Levent Durusoy; Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümünden derece ile mezun olmuş ve Boğaziçi Üniversitesi'nde İşletme yüksek lisansını 2003 yılında tamamlamıştır. Ekonomist olarak sermaye piyasaları alanında farklı kurumlarda kariyerine devam eden Durusoy, 2007 yılında Yatırım Finansman'da Başekonomist olarak göreve başlamıştır. 01 Haziran 2015 itibarıyla Koordinatör olarak atandığı görevinden, 03 Ocak 2018 itibarıyla terfien Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Durusoy, Uluslararası ve Kurumsal Satış, Araştırma, Yatırım Danışmanlığı, Kurumsal Finansman ve Halka Arza Aracılık, Hazine ve Portföy Aracılığı, Bireysel Portföy Yönetimi fonksiyonlarından sorumlu olarak görevine devam edecektir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)