E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYatırım Finansman’a yeni strateji müdürü---

Yatırım Finansman’a yeni strateji müdürü

Yatırım Finansman’a yeni strateji müdürü
06 Şubat 2020 - 12:26 borsagundem.com

Yatırım Finansman Menkul Değerler'in Strateji ve Yatırım Danışmanlığı Müdürlüğü'ne Serhan Yenigün atandı

Türkiye'nin ilk aracı kurumu sıfatıyla 44 yılı aşkın süredir, bireysel ve kurumsal yatırımcılara sermaye piyasası hizmetleri sunan Yatırım Finansman Menkul Değerler, kadrosunu güçlendiriyor. Bu kapsamda Yatırım Finansman Strateji ve Yatırım Danışmanlığı Müdürlüğü görevine 05 Şubat 2020 tarihi itibarıyla Serhan Yenigün atandı.

Serhan Yenigün kimdir?

1979 doğumlu olan Serhan Yenigün, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde lisansını, Marmara Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamladı. 2005 yılında sermaye piyasası alanında çalışma hayatına başlayan Yenigün, Türkiye'nin saygın finans kuruluşlarında; Araştırma, Yatırım Danışmanlığı, Portföy Yönetimi departmanlarında analist, stratejist ve portföy yöneticisi olarak görevlerde bulundu. Yenigün, Yatırım Finansman'a Strateji ve Yatırım Danışmanlığı Müdürü olarak atandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa Y.06 Şubat 2020 15:15

    Yolun açık olsun olsun oğlum. Yaptığın her işi başardığın gibi yeni işinde de başarılı olacağına inancım tamdır. Bu duygu çocukluğundan beri bende hep oldu. Üstün başarılar ve işinde de mutluluklar dilerim. Baban

  • serpil Y06 Şubat 2020 14:30

    Serhan her görevinde başarılı oldu , Kurumlarını iyi temsil etti, sürekli kendisini geliştirdi, yola istikrarlı adımlarla yürüdü. Kendisini çok tebrik ediyor , onur duyuyorum. Yolun açık olsun Ülkemiz ve ülkemiz insanları için harika işler yapmaya devam edeceğine eminim.