E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriYataş Uzakdoğu’ya açılıyor---

Yataş Uzakdoğu’ya açılıyor

Yataş Uzakdoğu’ya açılıyor
14 Ağustos 2013 - 14:18 borsagundem.com

Çin’de 5 yılda 275 Yataş Bedding mağazası açılacak

Yataş, rotasını Çin’e çevirerek, ülkenin önde gelen yatırımcı şirketlerinden biriyle distribütörlük anlaşması imzaladı. Buna göre, 5 yıl içinde Çin’de 275 Yataş Bedding mağazası açılması planlanıyor.
İlk showroom açılışının Eylül 2013’te Guangzhou’da gerçekleşmesi hedeflenirken, mağazalarda Yataş Bedding konseptinde yer alan yatak, baza ve ev tekstili ürünleri satılacak. Ayrıca mağazalarda, Çin pazarına özgü ürünler de beğeniye sunulacak.
Dış pazarlara açılma stratejilerini Çin ile sürdürdüklerini belirten Yataş Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, “Bugün ABD’den Kenya’ya, Rusya’dan Hollanda’ya çok geniş bir coğrafyada 45’i aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiriyor ve Yataş konforunu, bu ülkelerdeki tüketicilere de sunuyoruz. Şimdi de Yataş’a özgü teknolojilerle üretilmiş yatak ve tekstil ürünlerimizi Yataş Bedding mağaza konseptimizle Çin’e taşıyoruz. Hedefimiz, distribütörümüz aracılığıyla Çin genelinde Yataş Bedding mağazaları açmak. 5 yıllık planlarımız doğrultusunda 275 mağaza açmayı hedefliyoruz. Distribütörümüzle birlikte kurduğumuz profesyonel bir ekip, Ağustos ayından itibaren pazarlama ve satış organizasyonlarını başlatacak” diye konuştu.
Öztaşkın, mağaza konseptlerinin ve ürünlerin sergilendiği Çin’deki ilk Yataş Bedding showroomunun Eylül ayında açılacağını açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)