E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriYataş, Londra'ya uzandı---

Yataş, Londra'ya uzandı

Yataş, Londra'ya uzandı
05 Aralık 2013 - 05:47 borsagundem.com

Yataş Grup, Londra'nın Lewisham bölgesinde Enza Home mağazasının açılışını gerçekleştirdi

Enza Home – Yataş Bedding İngiltere'de ilk mağazasını Londra'nın Lewisham bölgesinde hizmete açtı.İngiltere Disribütörlüğünü Açıl Group'un yaptığı Enza Home Yataş Bedding'in açılış kurdelasını bölge milletvekili Heidi Alexander,...
Enza Home – Yataş Bedding İngiltere’de ilk mağazasını Londra’nın Lewisham bölgesinde hizmete açtı.

İngiltere Disribütörlüğünü Açıl Group’un yaptığı Enza Home Yataş Bedding’in açılış kurdelasını bölge milletvekili Heidi Alexander, Lewisham Belediye Başkan Yardımcısı Alan Smith, Türkiye’nin Londra Ticaret Başmüşaviri Yavuz Mollasalihoğlu, Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, Yataş Yönetim Kurulu Üyesi Şükran Balcık, Açıl Group Ceo’su Veyis Açıl birlikte kesti.

Ferah bir mekanda Enza Home ve Yataş Bedding’in zengin koleksiyonunu İngiltere’deki müşterileri ile buluşturan Açıl Group, açılış nedeniyle ürünleri yüzde 50’ye varan fiyatlardan alıcıların beğenisine sundu.

Açılışta konuşan Yataş Genel Müdürü Nuri Aşkın, dünyada 45’i aşkın ülkeye ihracat yaptıklarını belirterek, Türkiye’nin 37 yıllık köklü bir markası olan Yataş’ın bünyesindeki Enza Home konsepti ile yurtdışında varlığını daha geniş bir coğrafyaya ulaştırdığını ifade etti.
Açıl Group Ceo’su Şükrü Açıl ise Yataş ve Enza Home’un her zaman müşteri memnuniyetini temel ilke edindiğini ve müşterilerine kaliteli ürünler sunmanın yanında en son yenilikleri de ürünlerine yansıttığını dile getirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)