E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriYataş büyümeye devam ediyor ---

Yataş büyümeye devam ediyor

Yataş büyümeye devam ediyor
31 Mart 2017 - 10:53 borsagundem.com

Nuri Öztaşkın: Yataş Grup olarak yurtdışı yatırımlarımıza devam ediyoruz

Yurtiçi ve yurtdışı mağaza yatırımlarıyla büyümeye devam eden Yataş Grup'un Arnavutluk'taki ilk Enza Home mağazası, başkent Tiran'da faaliyete başladı.Tiran'da önemli bir iş merkezi içerisinde yer alan Enza Home mağazasının açılış törenine, Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın, Yataş Grup Uluslararası Satışlar Direktörü Mutlu Meşelik ve Türkiye Cumhuriyeti Tiran Büyükelçisi Hidayet Bayraktar katıldı.
Mobilya, yatak ve ev tekstilinde birbirinden farklı ürünler sunacak Enza Home mağazası, tek kat üzerine 2.000 metrekarelik bir alanda hizmet verecek.

Nuri Öztaşkın: "Yataş Grup olarak yurtdışı yatırımlarımıza devam
ediyoruz".

Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın, açılışta yaptığı konuşmada, "Türkiye'de halka açık şirketler arasında en hızlı büyüyen şirket seçildik. Yatırımlarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Yataş Grup olarak yurtdışında 55. mağazamızı Arnavutluk'un başkenti ve en büyük şehri Tiran'da açtık. 2017 yılında 80'i yurtiçinde, 27'si ise yurtdışında olmak üzere 100'ün üzerinde yeni mağaza açmayı planlıyoruz" dedi. Yataş Grup, keyifli alışveriş deneyimini ulaşılabilir fiyatlarla müşterilerine sunan Enza Home mağazasını Tiran'da deneyimlemeye davet ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 31,92
En Yüksek: 32,40
En Düşük: 31,68
Değişim -0,50 %
FK: 11,07
PD / DD: 3,27
İşlem Hacmi 77.755.156
Toplam Adet: 2.427.533
Ağırlıklı Ort.: 32,04
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)