E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYaşar Nuri Öztürk'ten haber var!---

Yaşar Nuri Öztürk'ten haber var!

Yaşar Nuri Öztürk'ten haber var!
14 Haziran 2016 - 17:47 borsagundem.com

Kanser tedavisi gören ve doktorların evine gönderdiği ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk'ün durumunda herhangi bir düzelme yok.

Kanser tedavisi gören ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk'ün tedavisine evinde devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da evinde ziyaret ettiği Öztürk durumunda herhangi bir iyileşme olmadığı öğrenildi. 

ÇARESİZ BEKLEYİŞ DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada öldüğü yönünde iddialar ortaya atılan Yaşar Nuri Öztürk'ün yakınlarının çaresiz bekleyişi devam ediyor. Doktorların evine gönderdiği Öztürk'ün tedavisi devam ederken durumunda herhangi bir düzelme olmadığı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muvahhid ..15 Haziran 2016 00:56

    30 senedir kitaplarıyla TV programlarıyla yakın takipçisiyim. Özellikle son 5-6 senedir fitne ve gafletin kardeş olduğu bir ortamda sabırla, özveriyle, içtenlikle dert edinerek aktardığı bilgiler için kendi adıma minnettarım. Selam olsun Yaşar Nuri hocaya onu anlayan anladı. Yüce Rabbim şifa tecellisiyle muini olsun. Her daim duacısıyım.

  • T.Heper14 Haziran 2016 19:45

    Acil Şifalar diliyoruz.Allah yardımcın olsun Sen hastalandıktan sonra meydan sapıklara ve şowmenlere kaldı Sn Öztürk.Kendi paramoız ile ayakta duran devlet kanalında HAYVAM öuammelesi görüyor.Bir an öbce sağlığınıza kavuşunda su serefsizlerin ağızlarının payını verin