E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriYargıtay’ın yeni hizmet binasında Birleşim Mühendislik imzası var---

Yargıtay’ın yeni hizmet binasında Birleşim Mühendislik imzası var

Yargıtay’ın yeni hizmet binasında Birleşim Mühendislik imzası var
03 Eylül 2021 - 10:46 borsagundem.com

Yargıtay'ın yeni hizmet binası, adli yıl başlangıcında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıldı. Toplam 10 bloktan oluşan yerleşkenin tüm mekanik sistemlerinde Birleşim Mühendislik’in imzası var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Yargıtay’ın yeni hizmet binasının tüm mekanik taahhüt işleri, Birleşim Mühendislik tarafından tamamlandı. Toplam kapalı alanı 422 bin 465 metre kare olan Yargıtay hizmet binasının; ısıtma, soğutma, yangın tesisatı, havalandırma ve güvenlik sistemleri gibi tüm mekanik taahhüt işleri 18 ayda bitirildi.

Birleşim Mühendislik’in Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altan, “Yargıtay Binası’ndaki imzamız, ‘Türkiye’nin Birleşimi’ sözümüzün ispatıdır.”

Birleşim Mühendislik’in Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altan açılış töreni sonrası yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin Birleşimi, Birleşim Mühendislik olarak bugün çok mutlu ve gururluyuz. Zira Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasında da belirttiği gibi ‘Yargıtay’ın bu muhteşem binasına’ hayat veren mekanik sistemlerde bizim imzamız var. Toplam 600 kişilik bir ekiple hayata geçirdiğimiz Yargıtay’ın yeni hizmet binası da Birleşim Mühendislik olarak sektörümüze yön verdiğimiz önemli projeler arasında yerini aldı. Başarıyla sonuçlanan halka arzımızın hemen ardından bu açılışın olması da bizim için ayrıca büyük bir anlam taşıyor. Türkiye’yi birleştiren kurumlardan biri olan Yargıtay’ın yeni binasındaki imzamız, halka arz sürecinde altını çizdiğimiz ‘Türkiye’nin Birleşimi’ sözümüzün ispatıdır. Bu sözümüzü bir kez daha hem de çok güçlü bir şekilde doğruladı. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyor, Yargıtay yeni hizmet binasının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yargıtay’ın tüm birimleri tek yerleşkede

Ankara Ahlatlıbel'de inşa edilen Yargıtay'ın yeni hizmet binasında; 24 daire başkanı odası, 309 üye odası ve 48’i kıdemli olmak üzere 792 tetkik hâkim odası bulunuyor. Bugüne kadar Ankara’nın çeşitli semtlerinde 6 farklı binada faaliyet gösteren Yargıtay’ın tüm birimlerini bir araya getiren yeni yerleşke, 10 bloktan oluşuyor. 48’i müzakere, 26’sı duruşma ve 40’ı toplantı olmak üzere toplam 114 salonuyla hizmet verecek Yargıtay’ın yeni yerleşkesinde; ayrıca 20 poliklinik, 1 laboratuvar, 92 kişilik kütüphane, toplam bin 361 kişilik 3 yemekhane ve bin 567 araçlık otopark da yer alıyor.

Birleşim Mühendislik’ten 27.5 milyonluk yeni anlaşma

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hamdi03 Eylül 2021 14:10

    bu kadar hakaret davasina ancak bu kadar adalet binasi, hapishane binasi. daha cok yapilsin keseler dolsun. eski sovyet binalarina benzemis. ellerine saglik. demir bloktan beton bloga acilim.

  • muhalif03 Eylül 2021 13:57

    adalet beton ile sağlanmaz varsın eski binaları kullanın ama adalet olsun

  • Mucize Reis : )03 Eylül 2021 12:54

    Aslolan, kurbanlar kesip binalar açmak deildir... Aslolan eller avuçlarda yaradana donup yapılan dualar deildir. Aslolan var olan anayasa ve uygulamasıdır. Adaletin millettçe karşılığının olmasıdır. Şimdi karar verici merci, ile aynı metınlerı, hukuk kuralları okuyor vede verilen kararı metınelre kararlara aykırı oldugunu anlayabılıyorsak, işte orada asıl sorunun bina, din, ibadet, merci, makam,lüks, olmadığını anlayabılırız. İngilterede abd de taa bilmem kaç yılından yapılan binalar var ama, dağıtılan aldet ön planda. Bizde ise görsel şow, görsel mimari ön plana çıktı. Verilen karar beni bu kocaman binalardan daha çok etkiliyor.

  • Oktay Ak03 Eylül 2021 12:45

    BİNA ÖNEMLİ OLSADA ,ASIL OLAN ALINACAK KARARLARIN TOPLUM NEZDİNDE Kİ ALGISIDIR.

  • Hakan uz03 Eylül 2021 11:15

    Bu firmanın arkasındakilere bakın onlar olmasın tek bir imza atabiliyormu görelim insanlara 3 sınıf muammele eden bir patronları var

  • oktay doğaner03 Eylül 2021 11:10

    hayırlı olsun.

  • Hakan uz03 Eylül 2021 11:07

    Yazıcak bişey yok siyasi kadro arkalarında nasıl olsa