E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYargıtay'dan MHP kongresi kararı!---

Yargıtay'dan MHP kongresi kararı!

Yargıtay'dan MHP kongresi kararı!
24 Mayıs 2016 - 16:35 borsagundem.com

Yargıtay, MHP'nin olağanüstü kongreye gitmesine karar verdi

Yargıtay 18. Hukuk Dairesi, günlerdir Ankara siyasetinin kilitlendiği ve MHP lideriyle yönetimini değiştirebilmesinin yolunu da açabilecek olan 12. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin kararın onadı. Parti kurultaya gidiyor.

Yargıtay, olağanüstü tüzük kongresi yapılması için çağrı heyeti görevlendirilmesini hukuka uygun buldu. Kararın oybirliği ile verildiği öğrenildi.

MHP GENEL MERKEZİ TEMYİZ ETTİ

Muhaliflerin davası üzerinde 8 Nisan’da, Ankara 12’nci Sulh Hukuk Mahkemesi, MHP Büyük Kurultayı’nın tüzük değişikliği gündemiyle Olağanüstü Toplantıya Çağrılması konusunda Üç Kişilik Kayyım Heyeti görevlendirilmişti. Bu karar MHP Genel Merkezi’nce Yargıtay 18’inci Hukuk Dairesi’nde temyiz edilmişti. Temyiz dilekçesinde mahkeme kararının bozulması talep edilmişti. Daire, Ankara siyasetinin kilitlendiği kritik kararını bugün verdi. Yargıtay’da kaybeden MHP Genel Merkezi oldu. Çağrı heyeti 15 Mayıs’ta yapılamayan kongre için yeni tarih belirleyecek.

KORAY AYDIN: TÜRKİYE KAZANÇLI ÇIKACAK

CNN Türk canlı yayınında Günlük programına konuk olan MHP genel Başkan adaylarından Koray Aydın şunları söyledi:
Bir siyasetçi olarak mutluyum her şey kendi kuralı ve zemini içinde şekillenecektir.
Türkiye’de buna ihtiyaç var. Türkiye’de neredeyse tek adam diktatoryasının dönüşmüş bir siyasal yapı var.
Bu hükümranlığı kırmak ve sadece MHP’nin değil diğer tüm siyasi partilere oy vermiş vatandaşlarımızın sözcülüğünü üstlenmek için siyaset önemli bir fırsat yakaladı. Bu işten Türkiye’nin kazançlı çıkacağını düşünüyorum.

OĞAN: TÜRKİYE SİYASETİ VE MHP'NİN ÖNÜ AÇILDI

Diğer adaylardan Sinan Oğan ise, NTV canlı yayında kararla ilgili olarak, “Türkiye siyaseti ve MHP’nin önü açılmıştır. kurultay için 3 hafta kadar bir süreye ihtiyaç var” değerlendirmesinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hey24 Mayıs 2016 21:33

    yaşasın.... yeni mhp ye selamlar

  • ky24 Mayıs 2016 16:52

    akp stepnesi güle güle sana...son çırpınışında fayda etmedi

  • ALPTUĞ24 Mayıs 2016 16:51

    Bu kadar dedikodudan önce bu kararınızı verseydiniz ne olurdu büyük bir camianın gönlünü kırmasaydınız güle oynaya herkes kongresini yapsaydı ortalıkta dolanan yalakalara meydan doğmasaydı haydi ÜLKÜCÜLER bayramınız kutlu olsun.