E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYarar'dan inanılmaz iddia! PKK'nın anlaştığı komutanlar...---

Yarar'dan inanılmaz iddia! PKK'nın anlaştığı komutanlar...

Yarar'dan inanılmaz iddia! PKK'nın anlaştığı komutanlar...
10 Haziran 2017 - 11:51 borsagundem.com

Son günlerde PKK ile mücadeledeki başarıya dikkat çeken Güvenlik Uzmanı Mete Yarar PKK ile anlaşan komutanlar olduğunu iddia etti.

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, PKK ile mücadelede elde edilen büyük başarının, FETÖ ile ilişiği bulunan ajanların deşifre olmasıyla yakın ilişkili olduğunu açıkladı. Yarar, 'PKK ve FETÖ'den yakalananların itiraflarına bakın, geçmişte kimlerin kimlerle anlaşmalar sağladığını göreceksiniz. Hangi FETÖ'cü komutanla, hangi personelle anlaştığını göreceksiniz' dedi.

Katıldığı canlı yayında son dönemlerde PKK'ya üst üste vurulan ağır darbeleri değerlendiren Yarar "Bu operasyonlarının başarısında FETÖ'ye vurulan darbenin büyük önemi var." dedi. Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızan ve önemli kademelerde yer tutan FETÖ üyelerinin geçmişte PKK'ya istihbarat ve bilgi sızdırdığını bu nedenle o dönemde yapılan operasyonların etkisiz kaldığını aktaran Mete Yarar, "Bunlar zaman zaman operasyon bilgilerini sızdırdılar zaman zaman da PKK'nın bölgedeki faaliyetlerini görmezden geldiler. Terör örgüt haliyle bu boşluktan faydalandı. 15 Temmuz'dan sonra FETÖ'ye vurulan darbeye paralel olarak PKK'ya da darbe vuruldu." diye konuştu

PKK'NIN ANLAŞTIĞI KOMUTANLAR...

Yarar sözlerine şöyle devam etti;

"Geçmişteki istihbarat sızmaları, ajanların deşifre edilmiş olması, bir çoğunun operasyonları bilerek baltalamış olması çok büyük etken. Görmezden gelmek bile PKK'nın çok işine gelir. Çatışma alanlarında gördük bunu. Bugün PKK ve FETÖ'den yakalananların itiraflarına bakın, geçmişte kimlerin kimlerle anlaşmalar sağladığını göreceksiniz. Hangi FETÖ'cü komutanla, hangi personelle anlaştığını göreceksiniz."

PKK İLE MÜCADELE EN ÜST SEVİYEDE

PKK ile mücadeledeki başarıda TSK'nın son dönemlerde yaptığı teknolojik atılımlarının da büyük bir önem teşkil ettiğimi kaydeden Yarar, "Son dönemlerde yakalan PKK'lıların itiraflarını okuduğumuzda da görüyoruz. Hepsinin ortak sözü 'kafamızı dağdan, mağaradan, evden çıkaramıyoruz' diyorlar. Yeni teknolojik gelişmeler silahlı güçlerin elini oldukça güçlendirdi. Operasyon sistemlerinde köklü değişiklikler yaşandı. Tüm bunlar toplamda operasyonların ve PKK ile mücadelenin başarısını en üst düzeye çıkardı." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (24)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KIZILBAŞ MİLLETİNDEN ALEVİ DİNİNDENİM11 Haziran 2017 11:31

    HE HEEE BİZDE İNANDIK VASAT YÖNETİMLERE HER ZAMAN GÜNAH KEÇİSİ LAZIM.BİRDE SENİN GİBİ türler LAZIM.BU tür İNSANLAR BİR YIĞIN ZIRVALIKLARINI SÜREKLİ SERGİLEYECEKLERİ ORTAMLARI NASIL BULURLAR.İNSANLAR BU tür İNSANLARIN BİR YIĞIN SAÇMALIKLARINA NASIL İNANIRLAR ANLAMIYORUM.AÇIKLADIKLARI ZIRVALIKLAR BEN YAPMADIM MİKİ YAPTI MUHABBETİNİ CİDDİYE ALMAK AKLA İHANET OLUR. BU İDAALARI FETULLAH GÜÇLÜYKEN SÖYLEYECEK CESARETİ OLMAYAN cücük KAFALILARIN FETULLAHIN PABUCU DAMA ATILINCA ÖTMEYE BAŞLAMASI İSE İLGİNÇ .ŞEREFLİYSEN BU İDAALARI FETULLAHÇILARIN GÜÇLÜ OLDUĞU ZAMAN ATAYDIN SIKARDI OZAMAN Mete Yarar  DEĞİLMİ. .AHMET ŞIK GİBİ ŞEREFLİ VE ONURLU BİR KİŞİLİĞE SAHİP GAZETECİLERE İNANIRIM.   Mete Yarar SEN VE SENİN GİBİ YALADIKLARI ÇANAKLARA TÜKÜRENLERE YA DA YALADIKLARI ÇANAĞA (M)IÇANLARA İNANMAM.

  • Koala11 Haziran 2017 04:02

    Cozum sureci diye pkknin adam devsirmesine, sehirlere bomba depolamasina kim goz yumduysa. Asil sorumlu odur

  • uzman11 Haziran 2017 00:18

    ergenekoncu artgı....madem pkk ile mücadele ediyordun da 40 yıldır kandile niye girmediniz, 40 günde el baba operasyon yapmayı, kahramanlık taslamayı biliyorsunuz.... sen bunları a haberin kefenli salaklarına anlat...

  • SAVAS11 Haziran 2017 00:05

    Mete Yarar nereye koşuyor? 15 Temmuz sonrası bu tür iddiaların prim yaptığını gören Yarar bence AKP milletvekilliğine koşmak istiyor. Hükümet ve bu cenahta olumlu karşılanacak iddialar ileri sürüyor.Halbuki 15 temmuz öncesi yazdığı yazılar ile şimdikiler taban tabana zıt.15 Temmuz sonrasıda bir süre televizyon cenahında kızağa çekildiği halde dönüşüm fevkalade olunca kanal kanal geziyor. Hepte muktedirlerin hoşuna gidecek şeyler söylüyor. Örneğin ihbarcı binbaşı darbe demedi gibi veya fetöcü komutanlar işbirliği yaptı, onlar gitti PKK dağıldı gibi. ALLAH yolunu açık etsin devre.

  • Musa 10 Haziran 2017 23:11

    Daha önce uygulanan iç dış politikanın olumsuz sonuçlarından dolayı ciddi politik sıkışmaya girince yüksel prim yapan ypg karşıtlık politikası yoğun şekilde uygulamaya almak durumunda kalındı. ve her muhalefeti onlarla özdeşleştirerek etkisiz kılmada ayrı bir politik strateji olarak bayağı başarılı şekilde sürdürülüyor

  • Çok Güldüm10 Haziran 2017 21:59

    15 yıldır iktidarda olan ve Pkk ile mücadelede başarısız olan Akp'nin başarısızlığı damı Feto'nun üzerine atılıyor şimdi. Güldürmeyin beni.

  • emekli asker10 Haziran 2017 21:55

    hala akpartiye faturakesiyonuz 1992 komandoda çalıştım şuansüper sonuç alınıyo

  • emekli asker10 Haziran 2017 21:47

    asi ne anlan oğlum mücadeleden sıkıyorsa ğöreve katılın

  • sayın uzman10 Haziran 2017 21:47

    sayın askeri uzman, şimdi bu fero komutanlar orduya ne zaman sızmışlar? hangi tarihlerde sızmışlar? sızmaları nasıl olmuş? siyasi desteklemi girmişler orduya ? en geniş yetkiler ve yapılanmaları nasıl yapmışlar ordumuzda ? uzman sanırım bunları atlayıp zartt diye 2017 haziran ayına gelmiş... orduya onda teror feto sızıyor nasıl ? sızdıgını atlamış uzman... garip uzman :)

  • ..10 Haziran 2017 21:42

    güzel bir delil ve ispat bekliyorum. senarya tamam idda tamam ya delil ? elle tutulur, gözle görülür, adam gibi %100 lafların ispati delil nerede hocam ?

  • mert toy.10 Haziran 2017 21:27

    Bu adam ekmegini iftira yalan dolanla yiyiyor.her donem bir iftira yalan atiyor ortaya nede olsa meydani bos bulmus

  • Sdk 10 Haziran 2017 19:33

    Ulan ne şerefsiz yorumlar var hain şerefsizler başarı battı mı size

  • ışın Özdemir10 Haziran 2017 18:21

    Sayın yarar yararsızsın.Bizde bu ülkedeyiz.Bu ülkeyi kim ile kim yönetti.Pkk ya kim dokunmayın dedi biliyoruz

  • asi10 Haziran 2017 16:09

    15 yıllık akp iktidarında pkk ile mücadelede hep başarısız olundu.

  • Hayırlı evlat10 Haziran 2017 15:42

    Ayrıca başlığın bir kısmına katılıyorum: "Yarar'dan inanılmaz iddia!" Denmiş. Cidden öyle. İnanılmaz iddia. İnanmayınız. Darbe sonrası iyi para kazandı bu. "Ver mehteri" kıvamında. Anlaşılan yetmemiş, bir üst perdeden sallıyor. Atma Mete din gardaşıyız.

  • Hayırlı evlat10 Haziran 2017 15:10

    Dinci ve akılsız Bir ordu kurmaya çalışıyorlar. Düşünen, eğitimli kurmay zekası ve eğitimi almış ve darbeye de karışmamış ülkenin askerlerini hapse fikriniz aferin. Bazıları tatildeyken gözaltına alındı. Tatilde deniz kenarında darbeye mı karışmış. Bütün bunları olurken hala düşünmez ve size söylenen herşeyi kabul ederseniz bu da sizin bileceğiniz iş tabi. Bu yaban çakalı da meydanı boş buldu konuşuyor. İsim versin önce. Sonra da belge çıkarırsın. Şahit bulsun. Ama öyle yalandan gizli tanık değil. Gerçek tanık ve belge bulsun. Bekliyoruz.

  • Hisim10 Haziran 2017 14:42

    Bundan önce Ergenekon için demişlerdi

  • yerli mal10 Haziran 2017 14:37

    hulusi akar bence 3 yıllık başarısızlığını örtmek için böyle şeyleri öne çıkarıyor

  • fatih,islambul10 Haziran 2017 14:36

    recai hala hainler var onlarda temizlenecek haçlı sevdalıları ve föteçi itler.onlarda temizlenecek Allahın izniyle

  • recep10 Haziran 2017 14:36

    ramazan da bile içiyor anlaşılan. bu neyin kafası?

  • recai10 Haziran 2017 14:29

    öyle tabi. o yüzden askerler yemekten zehirleniyor, asker taşıyan otobüs devriliyor, helikopterler telgraf teline takılıyor...

  • Hayırlı evlat10 Haziran 2017 13:31

    Hadi len. Sık bakalım. At yalanı öpeyim inananı.

  • fatih,islambul10 Haziran 2017 12:39

    ÇOK DOĞRU ASKER ELBİSESİ İÇİNE SAKLANMIŞ HAYİNLER YÜZÜNDEN p.kk TÖRÖRÜ BİTİRELEMEDİ YILLARCA ŞİMDİ İŞİN SONUNA GELİNİYOR GERÇEK KAHRAMAN GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ ASKERİMİZ KOMUTANLARIMIZ SAYESİNDE

  • ...10 Haziran 2017 12:04

    Bu ülke ne çekiyorsa, birinin ortaya attığı hayal ürünlerinden çekıyor. artık ortaya atılan iddalarda matematiksel olarak desteklense, delil olsa . ABD de avrupada matematiksel delelil yoksa herkes suçsuz. bizde bir sahte imsa, bir sahte imsasız dilekçe ile adamlar içeri girip çıkıyor ha bire...Deliller yoksa ondan bundan duydum deniyor, varsayımsa lütfen medyada konuşmasın