E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Yanlış yapan bedelini öder"---

"Yanlış yapan bedelini öder"

Yanlış yapan bedelini öder
02 Aralık 2013 - 03:16 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bakan Kılıç ve Başbakan Danışmanı Akdoğan'ın yakınlarının adı geçen dolandırıcılık iddiası için sert tepki gösterdi

Spor Bakanı Suat Kılıç’ın kayınpederi ve Başbakan’ın siyasi danışmanı Yalçın Akdoğan’ın eniştesinin 112 acil istasyonu kurmak için sağlık bakanlığı ile protokol yaptığı ve 150 müteahhidi dolandırdığı iddialarına Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’ndan sert tepki geldi.

KOMİSYON ALINDI İDDİASI

Hürriyet’te Meltem Özgenç imzasıyla yer alan habere göre, Bakan Müezzinoğlu, “Sağlık Bakanlığı ile olayın en başından beri hiç bir ilgisi yoktur. Yanlış yapanlar, milleti ve ismimizi istismar edenler de hukuk karşısında bedelini ödemeli“ dedi.

AKDOĞAN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

Yalçın Akdoğan, kendisine gelen bazı şikayetler üzerine ablasının 3 yıl önce evlendiği Oktay Ferşatoğlu’nun ticari girişimlerinde kendi adını kullanarak menfaat sağlamaya çalıştığını, bunun üzerine eniştesi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu ve dava açtığını açıklamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)