E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYangınlarla ilgili ilk tutuklama o isme---

Yangınlarla ilgili ilk tutuklama o isme

Yangınlarla ilgili ilk tutuklama o isme
03 Ağustos 2021 - 20:17 borsagundem.com

Manavgat yangınıyla ilgili 16 yaşındaki şüpheli tutuklandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz'da başlayan orman yangınlarıyla ilgili Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, ilçe merkezindeki yangını çıkardığı belirlenen 16 yaşındaki şüpheli tutuklandı.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında özellikle Manavgat'ın Kavaklı Mahallesi ve Sarılar Mahallesi'ni etkileyen ve bir odun deposu, bir marangoz atölyesi, bazı evlerle birlikte ormanlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

4 GÜN BOYUNCA SORGULANDI

Bu kapsamda elde edilen deliller, çevrede bulunan güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu, yangını C.Y.'nin çıkardığı belirlendi. Geçen cuma günü polis ekiplerince yakalanan C.Y., emniyet müdürlüğünde 4 gün sorgulandı.

"KASTEN ORMAN YAKMAK" SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Yangını kendisinin çıkarmadığını iddia eden C.Y., polisin delillerine ise itiraz edemedi. Bugün adliyeye sevk edilen C.Y., savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından sulh ceza hakimliğine çıkarıldı. Sulh Ceza Hakimi tarafından da ifadesi alınan C.Y. 'kasten orman yakmak' suçundan tutuklandı.

Yunanistan'da yeni orman yangınları

 

Yangın söndürme helikopteri düştü mü? Genel Müdürlük yanıtladı

 

Orman yangınlarıyla mücadeleye İHA desteği

 

İstanbul Emniyet'i yangın bölgelerine 20 TOMA gönderdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • abdullah04 Ağustos 2021 06:34

    bu işten menfaatlenmeye çalışan pkk dan çok chp olduğu görülüyor. bu işin asıl faili bu işten nemalanmaya çalışan kahpe vatan hainleridir. dertleri hükümeti yıkmak ülkeye zarar vermek.

  • AKINCI04 Ağustos 2021 00:11

    Orman yakanın başını kesin. Yaş önemli değil yakıyorsa ölmesini de bilecek.

  • Mucise Reis ;)03 Ağustos 2021 22:43

    Gerçekten suçlu ise, bol bol konuşturun. Birileri belliki  - 18 yaş altını kullanarak, çocukları kandırarak bazı emeller peşinde. en tepeye kadar çıkın ve gerçek emirverenleri bulun.  Uçak göndermeyen bir devlet mi ? turzmı baltalayan devlet mı ? terör odakları ve grupları mı ? yoksa kendi halınde çatlak bir genç mi ? aileside önemli tabiki, çocukları neden böyle işlere girmiş, meyillimiş. Ne kadar bilgi, okadar çok ve fazla önlem gelecek adına, gençler adına.

  • manyak herif03 Ağustos 2021 22:32

    avrupada sadece anasını emen bebekler ceza almaz.Çocuk yürümeye başladığı andan itibaren her türlü ceza verilir.Bizde kazık kadar kıçı kıllanmış adama yok bu daha 18 ine girmemiş diye ıslah evine gönderilir,ceza verilmez yada cezası ertelenir.Ceza yasalarının tekrar gözden geçirilmesinde yarar var.Bu PKK pardon amerika iyice azıttı.

  • Baran03 Ağustos 2021 21:36

    Niye tutukluyorsunuz?  Gebertin gitsin!  Büyütüp başınıza bela mı edeceksiniz.  Potansiyel katil

  • Gur03 Ağustos 2021 21:33

    Kic....da n kaziga gecirin o...dolunù...PKK isi bu ..KANKALARI HESABINI VERSIN..MILLET HESABINI GÒRDÙ ZATEN.

  • Yakında çıkar03 Ağustos 2021 20:50

    18 yaşından küçüklere para verip yaktırmışlardır. Yaşı küçük diye yakında salarlar