E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYakıtı biten 'sahte gazeteci' yolu trafiğe kapattı---

Yakıtı biten 'sahte gazeteci' yolu trafiğe kapattı

Yakıtı biten 'sahte gazeteci' yolu trafiğe kapattı
15 Ağustos 2020 - 02:09 borsagundem.com

Ankara'da aracının yakıtının bitmesi üzerine yolu trafiğe kapatan Enes A. sahte gazeteci kimliğiyle polise zor anlar yaşattı. Borsacı olduğu iddia edilen Enes A. sahte kimlik ve polise mukavemetten gözaltına alındı

Ankara'da, Enes A. adındaki şahıs, 34 RL 6754 plakalı otomobilinin yakıtı bitmesi üzerine koyduğu sandalye ile yolu araç geçişine kapattı. Çankaya İlçesi İnönü Bulvarı Kara Kuvvetleri Komutanlığı önünde meydana gelen olaya, çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri müdahalede bulundu. Enes A., polise de mukavemette bulundu. Yakasında bulunan kimliği gösteren Enes A., gazeteci olduğunu söyleyerek polise direndi.

'BU KİMLİKLE REKLAM YAPABİLİYORUM'

Gösterdiği kimliğin de sahte olduğu anlaşılan Enes A., kimlik kartının üzerinde emniyet müdürünün imzası ve kaşesinin olduğunu ileri sürerek, "Kendimi basın olarak tanıtmıyorum, ben zaten basınım. Bu kimlikle reklam yapabiliyorum" dedi.

Borsacı olduğu öne sürülen Enes A.'nın aynı zamanda kendini polis muhabiri olarak tanıttığı da ortaya çıktı. Kelepçelenerek gözaltına alınan Enes A.'nın otomobili çekiciyle kaldırılırken, yolu kapatmaktan, polise mukavemetten, sahte kimlik göstermekten ve maske takmamaktan hakkında işlem başlatıldı.
Öte yandan, şüphelinin yaklaşık 1 saat önce başka bir sürücüyü makas atarak sıkıştırdığı ve ben polisim diyerek kimliğini gösterdiği ve polis çağırılmak istenince de olay yerinden kaçtığı belirlendi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)