E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYakın zamanda borsalarda düşüş bekleniyor---

Yakın zamanda borsalarda düşüş bekleniyor

Yakın zamanda borsalarda düşüş bekleniyor
10 Şubat 2021 - 08:31 borsagundem.com

Bank of America, borsalarda yakında bir piyasa düzeltmesi bekliyor, ancak düşüşlerin alım fırsatı olarak kullanılacağını öngörüyor.

Wall Street ile Main Street arasındaki kopukluğun yanı sıra piyasada taşkınlık belirtileri, Bank of America'nın piyasa düzeltmesinin ufukta olduğuna inanmasına neden oldu, ancak banka bunun hisse senedi yatırımcıları için bir satın alma fırsatı olacağını söyledi. Yatırım bankası 2020 yılı Ekim ayından bu yana sürekli borsalarda düzeltme olacağı uyarısında bulunuyor.

Son 3 ayda global hisse senedi fonlarına 255 milyar dolar sermaye girişi olduğunu ifade eden Bank of America Corp. stratejistleri, hisse senetlerini rekor seviyelere çıkaran ve ABD'nin güçlü politik teşviki ile körüklenen Wall Street'teki "aşırı rallinin" varlık fiyatlarında bir balon oluşturduğu uyarısında bulundu.

Michael Hartnett liderliğindeki stratejistlerin hazırladıkları bir notta "D.C.’nin politika balonu Wall St’nin varlık fiyatları balonunu körüklüyor. Zengin kalmak isteyenler, zengin olmak isteyenler gibi davranmaya başladıklarında, bu spekülatif bir patlamada son aşamayı akla getiriyor." dediler.

Stratejistler, BofA Bull & Bear Göstergesinin bir "satış sinyali"ne yaklaşmasıyla ilk çeyrekte bir piyasa düzeltmesi ve pozisyon almanın zirveye çıkacağını tahmin ediyor.

Asya borsalarının geneli yükseldi

 

Borsa balonu ne zaman patlayacak?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)