E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYabancıların en fazla yöneldiği hisse senetleri---

Yabancıların en fazla yöneldiği hisse senetleri

Yabancıların en fazla yöneldiği hisse senetleri
26 Ekim 2021 - 08:49 borsagundem.com

Yabancıların günlük ve haftalık en çok alım satım yaptığı hisseler ile BİST'te pay oranı değişim grafiği şu şekilde:

Yabancı payı en çok artan hisseler - Günlük - İş Yatırım

Yabancı payı en çok azalan hisseler - Günlük - İş Yatırım

Yabancı payı en çok artan hisseler - Haftalık - İş Yatırım

Yabancı payı en çok azalan hisseler - Haftalık - İş Yatırım

Yabancı payı grafiği - İş Yatırım

Günün önemli şirket haberleri 26/10/2021

 

Şirketlerin 2021 yılı 3. çeyrek açıklanan bilançoları

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hasbi26 Ekim 2021 15:38

    Halka arz olan şirketlerin arz miktarı kadar taşınmazı, banka kredisi alırken ki gibi ipotek edilse, Şirketlerin dönemsel olarak kâr payı dağıtması zorunlu olsa, sadece şu iki düzenleme yapılsa, yerli ve yabancı yatırımcı borsaya akar... Ama şu durumda kısa orta ve uzun vadede kârlı deseniz de yatırımcı gelmiyor. Dolar 20 yılda 0.65 TL den 9.60 TL ye 15 kat giden ve 2008 deki gibi 1 gecede%35 düşen ve karşılıksız basıldığı için 2008 dekinden dahada fazla risk içeren doları alıyorlar ama 20 yılda 250 kat değer kazanan Ford 160 kat değer kazanan Selsan Enka vs şirketleri almaya çekiniyorlar, ne diyelim....

  • Mucise Reis ;)26 Ekim 2021 09:31

    Sordum. Ciddi cevap istiyorum dedim. özet yazıyorum. Borsa için,  Türkiyede merkez bankasınamı yoksa siyasi mı bakmaları gerektiğini anlayamamışlar. Kurumsal olarak çalışanlarda, biz rapor yazıyoruz, yazılı sözlu açıklama yapıyoruz. Fakat yatırımcı muşteriler aldıkları hisselerin enflasyonla kardan zarar ettiğini anlayamıyor. Yani TL yatar olmadan, net girişler gerçekleşmeyecek. Türkiye yakından izlenıyor. Yatırım için sıcak para hazır , fakat yatırım yapanlara, zarar oldukları ifade edılemıyor. Çok fazla açıklama yapıldıgında muşteri Turkıye siyaseti, ekonomısı ve çok denklemi anlamak için kafa yormak istemıyor. özet: çok sade ekonımık işlerlık olmalı. merkez konuşsun bitsin. cumhur konuşsun bitsin. Her bir gerilim, ekonomiye dokununca, yatırımcı kurum ve yabancı kişiler olayları anlayamıyor. SADELİK acilen gelırse sıcak para gelebilir.