E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYabancıların en fazla aldığı o hisseler---

Yabancıların en fazla aldığı o hisseler

Yabancıların en fazla aldığı o hisseler
08 Mayıs 2020 - 08:25 borsagundem.com

Dün BIST'te yabancılar en çok FONET hissesi alırken, PINSU'da satış yaptığı görüldü. BIST hisse senetlerinde yabancı yatırımcıların ağırlığındaki değişimler günlük ve haftalık şu şekilde oluştu:

Yabancı payı en çok artan hisseler - Günlük - İş Yatırım

Yabancı payı en çok azalan hisseler - Günlük - İş Yatırım

Yabancı payı en çok artan hisseler - Haftalık - İş Yatırım

Yabancı payı en çok azalan hisseler - Haftalık - İş Yatırım

Yabancı Payı Oranları - İş Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ertaç09 Mayıs 2020 00:05

    Goldaş kapanalı yıllar oldu. İflas etmedi dendi, mahkemeyi kazandı dendi. Yalınkaya kardeşler hiç konuşmadı. Dünya altın devi Goldaş bilerek yok edildi. Olan borsadaki küçük yatırımcıya oldu. Kimi bir ev parası kimi bir otomobil parası kaybetti benim gibi.

  • Aselsan kerevitas 08 Mayıs 2020 19:26

    Borsada büyuk sıkıntı var insanların yatırımları kumarhane gibi kullanılıyor...resmi makamlar adam gibi takip etmeli gerçekten üretim yapan değil para babaları nin sisirdigi senetler yükseliyor..rezillik.. küçük yatırımcı yokediliyor..

  • Reis doğan08 Mayıs 2020 16:34

    Hintli de biliyor ekgyo dan zıkkım çıkmayacak ondan girmiyor yoksa çoktan götürürdü pastayı biz bize kaldık gün ola hayrola ekgyo senide birgün yükselten çıkar

  • dolandırıcı çete08 Mayıs 2020 09:12

    sosyal medyada onbinlerce takiçisi olan. telegram, watsap. periscop gibi yayınlarla resmen çete oluşumları oldu. Elin hintlisi bile gelip bu ülkede küçük sermayeli şirketleri indir-kaldır yaparak türk halkını soyuyor. Hiçbir tedbir yok. Hiçbir düzenleme yok. sosyal medyada bunu yapan tatlı su kurnazları pişkin pişkin kendini savunuyor nerdeyse devletten özür bekliyormuş gibi yazılar yazıyor. TIKIN İÇERİ KARDEŞİM. BU ÜLKEnin şirketleri 3-5 kurnazın elin hintlisi ile beraber operasyon çekip soyup soğana çevireceği yer olmasın. SPK ne işe yarar?. tüm kayıtlar ortadadır. bu hisselerde kimin ne yaptığı belli. neyi bekliyorsunuz. emekli, öğretmen, polis, memur, esnaf gibi yatırımcıların 3 kuruşu sosyal medyadan van millet sakarya gazı ile gasp edilmesini mi bekliyorsunuz?