E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYabancı yatırımcı borsadan kaçıyor---

Yabancı yatırımcı borsadan kaçıyor

Yabancı yatırımcı borsadan kaçıyor
08 Ağustos 2013 - 19:01 borsagundem.com

Paradaki aşağı yönlü trendin tehdit oluşturması, büyük kaçışın sinyalini verdi

Hindistan rupisinin aşağı yönlü hareketi devam ediyor. Rupinin aşağı yönlü trendinin ülke hisse senedi piyasası için çok belirgin bir tehdit oluşturduğu ve kurdaki zayıflamayla birlikte yabancı yatırımcıların Hindistan borsasından çıkmak için harekete geçmeye başlayacağı kaydediliyor.
Hindistan rupisi, bu yıl dolar karşısında yüzde 10,8 değer kaybetti. Hindistan Merkez Bankası, son olarak zayıflayan kuru güçlendirme için likidite sıkılaştırması politikasını uygulamaya başlamıştı. Eastspring Yatırım Global Varlıklar Yatırım Direktörü Nicholas Ferres bu politikayı kastederek ''Eğer gelişmekte olan bir ülke kuru sıkılaştırmaya pozitif cevap vermiyorsa, bu ülke ekonomisinin başının ciddi anlamda belada olduğu anlamına gelir. Bu yüzden fiyatlarda oluşan düşüş daha sonra hisse senedi piyasalarında düşüşe neden olur'' şeklinde konuştu. FerresHindistan borsasını şu anda yavaş hareket eden ama raydan çıkmasına çok az kalan bir trene benzetti. (THE LİRA)
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • NEYE YATIRIM?09 Ağustos 2013 10:29

    NEYE YATIRIM YAPILIYOR? BEN ONU ANLAMIYORUM... 2 YIL ÖNCE NOEMAL FİRMA AMA GRİZ DÖNEMİ 20 YIL SONRA ÖYLE OLACAK DENIYORRRRRRRRR KRİZ BİTERKEN YOOO ŞİMDİ ÖYLE OLMAZ DENİYO... YANİ HAYAL SATILIYOR HAYAL :))) FİRMALAR AYNI ÇALIŞAN SAYISI AYNI YILLIK KAZAÇ AYNI.. TRAŞ İŞLERİ BUNLAR.. DİKAT

  • BORSACI08 Ağustos 2013 22:07

    HALKA AÇILAN ŞİRKETLERE BİR BAKIN RESMEN YATIRIMCI VURGUNA UGRAMIŞTIR .AYRICA YÖNETİM TARAFINDAN SORGULANMAMASIDA DÜŞÜNDÜRÜCÜ.BÖYLE VURGUN DÜZENİ İÇİDE YATIRIM OLMAYACAGI AŞİKAR.

  • Kk08 Ağustos 2013 20:51

    Try ile rupi nin grafikleri aynı zaten ikisi de açık veriyor sonumuz farkli olur mu zaman gosterir