E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporWout Weghorst Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?---

Wout Weghorst Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?

Wout Weghorst Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?
07 Ocak 2023 - 23:48 borsagundem.com

Beşiktaş'ın golcüsü Wout Weghorst'un takımdan ayrılması gündemde. Kasımpaşa maçında attığı gol sonrası sevinciyle gündeme oturan Hollandalı golcünün İngiliz devi Manchester United ile anlaştığı iddia ediliyor.

Beşiktaş'ta forma giyen Hollandalı golcü Wout Weghorst'un, Kasımpaşa'ya attığı gol sonrası yaptığı gol sevinci gündeme oturdu. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonrası konu ile ilgili konuştu.

Weghorst’un Kasımpaşa’ya attığı gol sonrası Beşiktaş armasını göstererek yaptığı gol sevinci ayrılacağı şeklinde yorumlanmış, menajeri ise bu iddiayı yalanlamıştı.

Ancak Wout Weghorst için Fransız ve İngiliz basınından ilginç bir iddia geldi. Manchester United’ın Wout Weghorst’u devre arasında almak için girişimde bulunduğu yazılırken, golcü oyuncunun transferinde sona gelindiği belirtildi.

Henüz net değil

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından Wout Weghorst’un takımdan ayırılıp, ayrılmayacağının sorulması üzerine, şu açıklamayı yaptı:

“Weghorst bizim için önemli oyuncu. Hem yürekten oynuyor hem de oyuna katkı yapıyor. Değerli bir oyuncu. Veda etmesi için seyirciye etmesi yetmiyor, kulübe de söylemesi gerekiyor. Resmiyette öyle bir şey olmadı. Böyle bir gelişmeyi ben de duydum ama henüz net değil. Teknik olarak iyi oynayan bir oyuncunun gitmesini istemem. Aynı şey Cenk’te olmuştu. Gelişmeleri bilmiyoruz. Bizde de iyi işler yaptığını düşünüyorum. Transferler teknik tarafı olarak olumlu bakmam. Ekonomik ve idari olarak, oyuncunun isteği, kulübün isteği hepsinin örtüşmesi lazım. Bugünkü maçta iyi oynadı. 3 puana çok katkı yaptı. Gitmeyle ilgili hem kendisiyle hem kulüple konuşmadan sonra değerlendiririz. Transferler futbolda olan şeyler. Gelişme olursa size bilgi veriliriz.” (SÖZCÜ)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)