E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaWall Street'te tüm işaretler yukarı yönde bu neyi gösteriyor?---

Wall Street'te tüm işaretler yukarı yönde bu neyi gösteriyor?

Wall Street'te tüm işaretler yukarı yönde bu neyi gösteriyor?
20 Şubat 2020 - 10:31 borsagundem.com

Küresel piyasalarda tüm göstergeler yukarı yönü gösteriyor. Wall Street endeksleri, altın ve dolar beraber yükseliyor. Bu durum yatırımcıların da kafasını karıştırmaya başladı.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Çarşamba günü Amerikan borsalarında Dow Jones Endüstriyel endeksi, S&P 500 ve Nasdaq Kompozit endeksi virüs gibi tüm küresel tehditlere rağmen yükselişe geçti. Tesla hisseleri, küresel piyasalarda dolar ve altın da yeşil yönü gösterdi. Piyasalardaki tüm göstergelerin aynı anda yükselişe geçmesi ise küresel yatırımcıları şaşırtıyor.

Yatırım şirketi Instinet’in başındaki isim Frank Cappelleri borsada işlem gören 19  fonun günü rekor puanlara yaklaşarak bitirdiğine dikkat çekiyor. Bu durum yatırımcıların adeta bu sene kaybetmeleri ihtimali olmadığı düşüncesiyle yatırım yaptıklarını ifade ediyor. Cappelleri ise bu rallinin olumlu olduğunu ifade etmekle birlikte yatırımcılara dikkatli olmalarını tavsiye ediyor.

“Her şeyin boğa piyasasına uygun olduğunu düşünsek de düşünmesek de birçok hissenin ralliye devam ettiği çok açık. Bu, piyasalardaki trendlerin olabildiğince doğru noktasında kalabilmeyi daha önemli hale getiriyor.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)