E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinWall Street'in ünlü simasına korona bulaştı---

Wall Street'in ünlü simasına korona bulaştı

Wall Street'in ünlü simasına korona bulaştı
27 Mart 2020 - 16:52 borsagundem.com

Wall Street'in en çok fotoğraflanan ismi Peter Tuchman da Kovid-19 virüsüne yakalandı.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Wall Street’in en çok fotoğraflanan ismi Peter Tuchman da Covid-19 hastası olduğunu twitter hesabı üzerinden açıkladı. Tuchman korona virüs savaşını anlatırken “Asla buna yakalanmak istemezsiniz” ifadelerinde bulundu. New York Borsası’nın ikonik yüzünün hasta olduğunu açıklaması, 2004’ten itibaren artık fotoğraflarını kullanmayacağını açıklayan bazı uluslararası yayın organları tarafından da üzüntüyle karşılandı.

New York’ta, Perşembe günü itibariyle 37 binden fazla kişinin Kovid-19 pozitif olduğu tespit edildi. Çarşamba gününden 6 bin 400'ünün ve 385 kişinin ölümüyle ABD'deki COVID-19 salgınının merkez üssü olmaya devam ediyor.

Peter Tuchman’ın Twitter üzerinden paylaştığı mesaj ise şu şekilde: “Merhaba millet, dünkü korona testim pozitif çıktı. 7 gündür gerçekten hastayım, semptomlarla savaş veriyorum, tanrıya şükür solum sıkıntısı yok. İyi bir sağlık ekibiyle iyi bir manevi destekle sizi öteki tarafta göreceğim. Çılgınca… Çocuklar evde kalın bunu (virüsü) kapmak istemezsiniz.”

New York borsası düşüşle açıldı

 

ABD korona virüs vaka sayısı ile dünyada ilk sıraya yükseldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)