E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVolkan soyunma odasını inletti! ---

Volkan soyunma odasını inletti!

Volkan soyunma odasını inletti!
12 Mayıs 2018 - 10:49 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin kupa finalinde yaşadığı hüsran sonrası soyunma odası kaptan Volkan Demirel'in sözleriyle çınladı.

Ligde bu sezon 2 kez yenildiği rakibi Akhisarspor'a, Ziraat Türkiye Kupası finalinde de 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'de, kaptan Volkan Demirel maç sonu soyunma odasında adeta patladı.

Takım kaptanı olarak arkadaşlarına çıkışan ve yerli-yabancı oyuncu fark etmeksizin içindekileri haykıran Volkan, "Burası F.Bahçe" diyerek sözlerine başlarken hedefinde ise önce yerli oyuncular vardı:

'KUPA BİZİM OLMALIYDI'

"Bizimle yaşayan, beraber üzülen, sonuçlara göre sevinen cefakar taraftarlarımız var. Anadolu'nun birçok şehrinden buraya geldiler, onların önünde bu kupayı kaldıran biz olmalıydık. Siz nerede oynadığınızı zannediyorsunuz. F.Bahçe'nin büyüklüğünü ve formasının ağırlığını hala kavrayamamışsınız."

Tecrübeli futbolcu daha sonra ise yabancı oyunculara dönerek, "Siz F.Bahçe'yi Avrupa'nın sıradan bir takımı mı zannettiniz? Bulduğumuz fırsatları değerlendirmeliydik. Akhisar bunu başarıyorsa siz de yapmalısınız. Onlar geldiklerinde gol attılar bizler atamadık" dedi.

Başkan fenalaştı
Kupa finalini izlemek için Diyarbakır'a gelen başkan Aziz Yıldırım maçın ikinci yarısındaki heyecana dayanamadı. Özellikle 3-1'den sonra sık sık yerinden kalkan başkan, karşılaşma sonrası da kaybedilen kupa sonrası uzun süre kendine gelemedi. Şekeri yükselen Yıldırım'ın bir süre oturup dinlendikten sonra toparladığı ifade edildi. (Şampiy10)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kâzım KARTAL13 Mayıs 2018 00:36

    Bu Volkan, basın toplantılarında art arda 2 düzgün cümle kuramayan Volkan mı? Eğer öyleyse kurduğu cümleler bayağı düzelmiş.

  • MİSAFİR12 Mayıs 2018 22:26

    FENERBAHÇE'NİN MAÇLARI MASA BAŞINDA OLSA DAHA İYİ OLUR FENERBAHÇE İÇİN. SAHADA MAÇ KAZANMAKTA ZORLANIYOR ÇÜNKÜ.

  • MULİV12 Mayıs 2018 20:36

    D... kurtarmanın son çabaları..AZİZ enin beleşoğlundan sonraki manevi evladı..ne bulduysa ve ne gebeliği varsa bir türlü VAZGEÇEMEDİĞİ.............HER MAÇTA KÜFÜR YİYEN VE sahayı terketmeyen...milli maçta ise.....vs...vs....sahadan kaçan ....VATANSEVMEZ ZAT...

  • Selahattin abi12 Mayıs 2018 18:47

    Hedefinde önce yerli oyuncular vardı derken Şener-Hasan Ali-M.Topal-Alper var.Bunlara bağırsan ne olur bağırmasan ne olur.Hepsinin kapasitesi belli.Hata futbolcularda değil bir kere hata Aykut Kocaman da .1-0 yenik durumda ikinci santraforu oyuna alıyor golü buluyor rakibe çift santraforla baskı kuruyor 1-1 oluyor rakip psikolojik olarakda etkilenmiş durumda peki Aykut neyapıyor hemen Soldado yu dışarı alıyor Tek santrafor'a dönüyor arkasından golü yiyor.İşte bütün mesele bu..

  • Ali Fuat12 Mayıs 2018 17:54

    ilahi adalet....

  • FB 12 Mayıs 2018 17:13

    Yabancı transferler hepsi yanlıştı, büyük takımlarda oynayacak kapasitede sadece Jansen Dirae ve mücadele gücüyle josef var gerisi enerjisi hareket kabiliyeti düşmüş ikinci sınıf oyuncular

  • .12 Mayıs 2018 15:30

    volkan çoktan gitmeliydi . F.B hak etmeyen bir oyuncu..

  • Hocaa12 Mayıs 2018 12:03

    Ilahi adalet tecelli etti

  • POLAT ALEMDAR12 Mayıs 2018 11:39

    Fenerbahçede diki yabancı futbolcuları miproskopla mı arayı buluyorlar.kulüp futbolcu hurdalığı gibi oldu.tüm yabancı futbolcuların hepsi ile Türk futbolcularından hepsi geçlerle acilen değiştirilip yeni genç ve yenekli futbolcular ile çok kalıteli fakat genç yaşa sahip yeni yenetekli yabancılar geterilmeli bunlardan daha önemlisi hiç bir dünya vizyonu ve görüşü, yeneneği olmayan basasının malı çiftliği gibi koltuğuna yapışmış azil yılıdırım da acilen giderek yerine ferit şahenk veya ali koç gelmedikce bu kulüpten bir başarı beklemeyin derim.

  • Yorum12 Mayıs 2018 11:11

    Hadi be adam kafayla gol atıyor top kaleye giderken izliyorsun bu defans ve kaleci degişmeli avrupa maçlarında da aynısını yaptınız

  • Berber bekri 12 Mayıs 2018 11:07

    Kupa yarı finaline mudahil olan siyasetçilere kapak olsun bu kupa ilahi adalet bir kez daha tecelli etti kimsenin yaptığı yarına kalır ama yanına asla kalmaz ......

  • Alican12 Mayıs 2018 11:01

    Fenerbahce kadar keyif veren takim yok benim icin kaybettikce mutlu oluyorum.😀😀😀