E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVolkan Demirel özür diledi---

Volkan Demirel özür diledi

Volkan Demirel özür diledi
03 Ocak 2019 - 14:17 borsagundem.com

Fenerbahçe'de bir süredir kadro dışı olan kaleci Volkan Demirel, Dereağzı Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyerek başkan Ali Koç ve asbaşkan Semih Özsoy'dan özür diledi.

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, düzenlediği basın toplantısında özür diledi. Bir süredir kadro dışı olan 37 yaşındaki kalecinin affedildiği ve Antalya kampı kadrosuna dahil edildiği resmen açıklandı!

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bir süre önce kadro dışı kalan futbolcumuz Volkan Demirel, bugün Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde bir toplantı gerçekleştirerek, geçmişte yaşananlarla ilgili duyduğu üzüntüyü dile getirmiştir.

Yönetim Kurulumuz, bu toplantının ardından Volkan Demirel’in durumunu tekrar değerlendirerek, kadro dışı kararının kaldırılmasına ve Volkan’ın takımımızın sezonun ikinci yarısı hazırlıkları kapsamında gerçekleştireceği Antalya kampı kadrosuna dâhil edilmesine karar vermiştir."

NELER SÖYLEMİŞTİ?

Volkan Demirel, düzenlediği basın toplantısında kısa konuşmuş ve şunları söylemişti:

"Kalben ve ruhen Fenerbahçe'yi hissedenler için Fenerbahçe'yi yukarıya taşımak zorundayız. Ben de bundan sonra belki bulunduğum belki de bulunmadığım yerde elimden geleni yapacağım. Yaşadıklarımız var, olanlar var. Bunlar geride kaldı. Önümüze bakıp Fenerbahçemizi bulunduğu ortamdan çıkarmamız gerekiyor. Kendi adıma yaptığım yanlışlıklar adına özür diliyorum. Başkanımın beni sevdiğini biliyorum, ben de onu çok seviyorum. Başkanımızdan ve asbaşkanımızdan özür diliyorum. Duygusal bir insanım. Şu anda da yazılı bir metin yok. Kırdığım insanlar olabilir. Ben Fenerbahçe için var oldum. Soru almayacağım. Teşekkürler." 

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 7 Ekim 2018'de FB TV'ye yaptığı açıklamada Volkan Demirel'e çağrıda bulunmuş ve özür dilemesi gerektiğini dile getirmişti. Volkan'ı çok eskiden beri tanıdığını ve sevdiğini söyleyen Ali Koç, "Olayın bundan sonra nelere vesile olacağı kaptanımızın tutumuna, geri adım atmasına ve özür dilemesine bağlıdır. Benim en büyük umudum çok sevdiğim, Volkan Demirel'in kendi kariyerine hem kariyerini devam ettirmesi ve zamanı geldiğinde kariyerini en hak ettiği dönemde sonlandırmasıdır. Vefanın ne demek olduğunu ben gayet iyi bilirim ama en büyük vefayı da Fenerbahçe hak eder" ifadelerini kullanmıştı.

Volkan Demirel basın toplantısında gözleri dolarak özür diledi

 

Fenerbahçe'de Volkan Demirel kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)