E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVolkan: Alışılagelmiş bir akşam olacak---

Volkan: Alışılagelmiş bir akşam olacak

Volkan: Alışılagelmiş bir akşam olacak
19 Kasım 2016 - 13:48 borsagundem.com

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel Galatasaray derbisi öncesi açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig'de yarın Galatasaray ile yapacakları derbi maçı kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Volkan Demirel, karşılaşma için iyi hazırlandıklarını belirterek, "Alışılagelmiş bir akşam olacak.Biz takım olarak galip gelmekten ve bu geleneği sürdürmekten başka bir şey düşünmüyoruz. Takım olarak bunun bilincinde ve bu şekilde sahaya çıkacağız. Galatasaray maçı,şampiyonluk hedefimizi ve lig sıralamasını yakından ilgilendirdiği için daha da önem kazanıyor. Biz sahaya bütün maçları kazanmak için çıkıyoruz. Bu serinin bozulmaması için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Selim19 Kasım 2016 14:17

    Volkan sen önce adam ol. Sonra adam gibi konuşmayı öğren. Takımda bir adam vardı Gökhan onu da adam olduğu için gönderdiniz. Sen ve Aziz gibiler olduğu sürece bu takım nefret ve günah takımı olmaya devam edecek.