E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVodafone Park'ta geceye damgasını vuran fotoğraf---

Vodafone Park'ta geceye damgasını vuran fotoğraf

Vodafone Park'ta geceye damgasını vuran fotoğraf
16 Aralık 2019 - 04:31 borsagundem.com

Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçına Sergen Yalçın'ın da dahil olduğu bir kare damga vurdu. Yeni Malatyaspor kulübesinin gol sevinci yaşadığı esnada Sergen Yalçın'ın düşünceli görüntüsü sosyal medyada gündeme damga vurdu

Sergen Yalçın yönetimindeki BtcTurk Yeni Malatyaspor, deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0 mağlup ederken siyah-beyazlıların 8 maçlık yenilmezlik serisinin sona erdiği ve Yeni Malatyaspor’un 23 puana yükseldiği kritik karşılaşmaya bir kare damga vurdu. Takımının öne geçtiği gol sonrası çekilen bir karede kulübedeki büyük sevinç esnasında düşünceli olduğu görülen Sergen Yalçın’ın bu karesi sosyal medyada da gündeme oturdu.

Beşiktaş’ın efsane isimlerinden olan ve 2018-2019 sezonunun sonunda Şenol Güneş’in ayrılmasıyla taraftarların takımın başında görmek istediği isimlerin ilk sırasında yer alan Sergen Yalçın, teknik direktörlük kariyerinde siyah-beyazlılara karşı ilk kez galip gelmeyi başardı. (Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah19 Aralık 2019 01:09

    Eski yıllarını hatırlıyor.2002-2003 yılını düşünmüştür hayat boş ne diyim Sergen hoca.fakat umarım hocalıkta büyük başarılara imza atarsın ülkenin gelmiş geçmiş en büyük yerli 10 numarası solak Sergen Hoca.İyi ki izlemişim seni o şansa sahip olmuşum.

  • Burhan16 Aralık 2019 15:00

    Yazık,,Bjk,benim kıymetimi bilemedi diye üzülüyordur.

  • ...16 Aralık 2019 11:54

    Serkende ..rıaza.. yerli fotrolcu ve teknık adamlarla bu işlerin çok güzel olacağını gösteriyor... milyon usdeelr harcamaya gerek yok. BİR İNSANIN BİR TAKIMI NASIL DEĞİŞTİREBİLDİĞİ ÇOKÖNEMLİ.. yani yöneten kalitelise eldeki kıt kaynakarlı kullanabılıyorsa başarı gelebilir. her alanda boyle ekonomide siyasette.. sporda

  • Nedim16 Aralık 2019 11:49

    Yaşasın Anadolu takımları!   her yıl bunların transfer rezilliklerinden bıktık artık.

  • ali16 Aralık 2019 09:22

    mahalleme gelse giden namerttir...BJK benim için bitmiştir...hemde çoktaaaan..anayimişiz ..soğuk kar ..demeden deplasmanlara gitmek   ah..kafam ah...adi takım...politika olsa  koşar...çok soğudum çok..

  • Ali16 Aralık 2019 10:48

    Yapma kardeşim gel malatya takımını tut