E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVodafone Arena'da Aziz Yıldırım karmaşası!---

Vodafone Arena'da Aziz Yıldırım karmaşası!

Vodafone Arena'da Aziz Yıldırım karmaşası!
07 Nisan 2016 - 15:59 borsagundem.com

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın açılmasına günler kala, kulübün sponsoru Vodafone'un sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir görsel paylaşıldı.

Beşiktaş, yeni stadı Vodafone Arena'ya 4 gün sonra, 11 Nisan Pazartesi günü Spor TotoSüper Lig'in 28. haftasında oynayacağı Bursaspor maçıyla 'merhaba' diyecek.

Stadın yıkımından yapılışına kadar bütün bilgiler kulübün sponsoru olan Vodafone tarafından oluşturulan sosyal medya hesaplarıyla taraftarlara sunuldu.

Vodafone Arena adıyla açılan twitter hesabından bugün paylaşılan bir fotoğraf ise çok konuşuldu. Fotoğrafta, 'Eve dönüyoruz, anılar sahada' başlığı atılırken; üstünde forması, elinde koltuğu ve çimi olan bir taraftarın görseli yer aldı.

AZİZ YILDIRIM'A BENZETİLDİ

Dikkat çeken ise görseldeki kişinin kime benzediğiydi. Zira görselde yer alan taraftar, sosyal medyadaki taraftarlarca Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a çok benzetildi. Bu duruma tepki gösteren taraftarlar, paylaşılan görselin altına tepki dolu yorumlar bıraktı. Yapılan yorumların büyük bölümünde ise "Aziz Yıldırım Vodafone Arena'da" ifadesi kullanıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)