E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaManşetVladimir Putin yerlerde---

Vladimir Putin yerlerde

Vladimir Putin yerlerde
09 Ocak 2016 - 15:27 borsagundem.com

Rus lider milli judo takımının antrenmanında yenildi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın milli judo takımının antrenmanına katıldı. Sporcularla kısa antrenman yapan Putin, takımın kadın antrenörü Irinia Zabludinia'ya yenilmekten kurtulamadı.
İlk seferde yere düşen Putin, şansını bir kez daha denemek istedi ama yine düştü. Putin, "Çok inatçı bir kız. Beni tuttu ve seni yere atmadan bitirmeyeceğim bu maçı dedi" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kardeşim09 Ocak 2016 19:23

    kardeş tanımadan etmeden top falan demişsin de adamın kızları var, emin olun falan diyorsun bir de yani ben de bazen diyorum ona buna ama bilmiyoruz ki sadece kafir bile olsa gıybet etmiş oluyoruz ya değilse o zaman bu sevmediğimiz herif hakkını senden , benden ahirette alacak. ha desen ki kötüdür, yalancıdır şudur budur haberlerden izliyoruz olabilir ama top demek :)

  • turan09 Ocak 2016 18:50

    Bu adam emin olun top,kendinden emin olmayanlar devamlı karateci sporcu gösterir

  • komedisiniz09 Ocak 2016 18:40

    yav arkadaş çocuk gibi oldunuz iyice. gelişmemiş ülkelerin kendini tatmini. Polat alemdarı gönderelim tam olsun. Rusları hiç sevmem ama adamlar geldi suriyeyi bombalıyor. hazardan nokta atışı füze atıyor biz neyin kafasındayız. aramız bozuldu ya artık her gün saçma sapan bir haber yaparsınız. rusyanın esaddan suriyeden faydası var ki bu işleri yapıyor peki biz neyin kimin oyuncağıyız ?

  • Ak 09 Ocak 2016 16:17

    Büyük reis ona böyle diz çöktürecek. O dünyanın en büyük Başbuğ'u asrın lideri