E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVitor Pereira için Everton iddiası---

Vitor Pereira için Everton iddiası

Vitor Pereira için Everton iddiası
19 Ocak 2022 - 10:10 borsagundem.com

Aralık ayında Fenerbahçe'den ayrılan Vitor Pereira'nın ismi Rafael Benitez ile yollarını ayıran İngiltere Premier Lig takımlarından Everton için geçiyor.

Yeni sezonda Fenerbahçe'de göreve başlayan Portekizli teknik adam Vitor Pereira geçtiğimiz haftalarda sarı lacivertli ekipten ayrılmıştı. Pereira için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Sky Sports'ta yer alan habere göre Rafael Benitez'i kötü gidişatın ardından gönderen Everton, Benitez'in yerine Roma'yı çalıştıran Jose Mourinho'yu getirmek istiyor. Ancak Mourinho Everton'ın teklifine sıcak bakmıyor.

Everton'ın gündeminde Pereira var

Everton'ın teknik direktörlük arayışını sürdürürken gündeme gelen bir diğer isim ise Fenerbahçe'den ayrılan Vitor Pereira. Fenerbahçe'den Aralık ayında ayrılan Portekizli teknik adamın yolu Everton ile önümüzdeki günlerde kesişebilir. Bu sezon başında yeniden Fenerbahçe'nin başına geçen Pereira ligde 17 maçta 8 galibiyet 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 28 puan toplamıştı. Son 9 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alınca Fenerbahçe'den gönderildi.

Fenerbahçe için flaş sözler: "Mesut Özil, Vitor Pereira'yı yedi"

 

Pereira'nın kovulmasının nedenleri ortaya çıktı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)