E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVirüsün yeni kurbanı: Fransa---

Virüsün yeni kurbanı: Fransa

Virüsün yeni kurbanı: Fransa
26 Şubat 2020 - 12:35 borsagundem.com

Fransa'da korona virüs nedeniyle bir kişinin daha yaşamını yitirdiği açıklandı. Daha önce Asya dışındaki ilk ölüm vakasının kaydedildiği Fransa'da bu kez de ilk kez bir Fransız vatandaşı yaşamını yitirdi

Fransa Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada korona virüs salgını nedeniyle bir kişinin yaşamını yitirdiği, ülkedeki doğrulanmış toplam vaka sayısının da 17'ye yükseldiği belirtildi.

Yaşamını yitiren kişinin 60 yaşlarında bir adam olduğu, başkent Paris'te oldukça kritik durumda hastaneye kaldırılmak üzereyken gece yarısı hayatını kaybettiği açıklandı. Vaka, korona virüs nedeniyle yaşamını yitiren ilk Fransız vatandaşı olarak kayıtlara geçti, ülke genelindeki ölü sayısını da ikiye çıkardı.

Öte yandan son 24 saatte dört kişide daha korona virüs tespit edildiği, bunlardan ikisinin İtalya'dan geldiği kaydedildi.

Çin'den başlayarak dünyaya yayılan salgında Asya dışındaki ilk ölüm vakası Fransa'da kaydedilmişti. Çin'in Hubey eyaletinden gelen 80 yaşındaki Çinli turistin 15 Şubat'ta karantina altındayken yaşamını yitirdiği açıklanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bozkurt26 Şubat 2020 15:12

    Yahu anlamadığım şey normal gripten milyonlar oluyor ses yok sigaradan yılda 7milyon oluyor ses yok terörden 100binler oluyor ses yok Corona diye bişey çıkarttılar tabi hangi godoman çıkardı bilemem insanları felç ettiler ekonomiyi cokertip Ülker'e boyun egdirmeye çalışıyorlar... İnsan nüfusunu azaltmaya calisiyorlar vallahi aklıma başkada birşey gelmiyor... Aklım almıyor yani...

  • Yorum26 Şubat 2020 18:43

    Neyini anlamıyor 80 bin vakada 3000 kişi ölmüş 2.5 ayda Bi yüzdesini hesapla bakalım sigaramı öldürücü bu mu şöyle yap dünyada sigara içen insan sayısını bul kaç kişiyse o sayı kadar sigara içmeyen insana da korona virüs bulaştı sonra Bi istatistik tut 5 ay boyunca hangisinden daha çok insan ölüyor

  • Yorum26 Şubat 2020 14:26

    Peki çinden ve irandan vatandaşlarımızı getirdik italyadan fransada niye getiremiyoruz

  • Bika26 Şubat 2020 12:45

    Çinli turistler Avrupa'ya virüsü yaymış.

  • afjj26 Şubat 2020 12:43

    Çok kötü oldu Avrupa'yı da sardigina göre Türkiye'de de vardır muhakkak saklıyorlar insanların hayatlarıyla oynamayın çıkın mertçe söyleyin. Bakan Varank korona virüsü Türkiye'ye her an gelebilir demiş yani kısacası geldi demek istiyor. Kuluçka süresi 27 güne çıktı dikkatinizi çekerim İran'da 5 gün önce duyuruldu virüs olduğu peki son 20 gündür İran'dan Türkiyeye gelenlerde mutlaka vardır yakında çıkar ülkemizde Allah korusun.

  • kılıç26 Şubat 2020 12:39

    korku salmak işe yaramayacagı kısa sürede anlaşılacakdır trafik kazalarında günde binlerce insan ölüyor çinde bile şu ana kadar ölümlere bakıldıgında komik rakamdan ibaret oldugu anlşılıyor.