E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVirüsle mücadelede 88 ülke Türkiye'den yardım istedi---

Virüsle mücadelede 88 ülke Türkiye'den yardım istedi

Virüsle mücadelede 88 ülke Türkiye'den yardım istedi
02 Nisan 2020 - 13:58 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip korona virüs (Kovid-19) ile mücadele sürecinde toplam 88 ülkenin Türkiye'den ekipman talebinde bulunduğunu açıkladı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ..

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)02 Nisan 2020 19:38

    Yaşamını yitiren sağlıkçılarımıza şehit maaşı bağlansın. Canını hiçe sayan sağlıkçıları arkasında çocukları, evlatları, torunları, anaları,babaları, vb. vb. olabilir. o bakımdan yaşamını bu uğurda yok sayıp çalışıyorsa, arksında kalan kişi şehit maaşı, yada özel kontenjanlar ile bazı devlet kurumlarına girebilmeli. Şehit evlatları gibi. Ki, bu istisnadan bir çok kişi faydalanıyor, ama gerçekten faydalanması gereken bu olağan üstü durumlarda, sağlık mensuplarıda faydalanmalı. Bakan bu konuyu incelemeli. Ben sağlıkçı değilim, ama devlet kurumlarında okadar  topilli gereksiz zat varkı, onların yerine gerçek şehitlerimizin arkasında bıraktıkları kişilerin bu kadrolardan yararlanmasını dile getirmeli bakan.

  • Kelin ilacı olsa02 Nisan 2020 18:46

    Kendi kafasına sürer.Git de hastanelerin rezaletine bir bak.Gitmek istemiyorsan da aklı başında televizyonları seyret.

  • ee02 Nisan 2020 18:01

    Nerden ne gelirse gelsin. Kabul oluyor. Önce, hastanelerimize gönderelim. elimizde yeterince stok olsun... sonra stok durumumuza göre kademe kademe satabiliriz. Önce ülkemizin risksiz olması lazım.

  • Tekno papaz02 Nisan 2020 15:22

    Aslında ülkemizde bu kadar geç görülmesi o kadar büyük şanstı ve bunu da değerlendiremediniz. Dışarıdan gelen herkesi karantinaya almadan saldınız evlerine sonra vakalar bu kadar çoğaldı. Bizim insanımı aman ne olacak ki olduğundan tabi yetkililerde öyle olay bu kadar büyüdü. Bakalım inşallah en az kayıpla atlatırız.

  • Kaçkar KAPLANI02 Nisan 2020 14:11

    O ülkeler Türkiye'de sağlık çok iyi düzeyde olduğu için değil bulabileceğimiz her şeyi değerlendirelim diye istiyor ve sadece Türkiye'den talep etmiyorlar çok sayıda ülkeden talep ediyorlar nerden gelirse diye.

  • oktaydoğaner02 Nisan 2020 15:38

    bakan sağlık sistemimiz çok iyi düzeyde bunun için bizden yardım istediler dedimi ki böyle beynindebir türlü silemediğin kötü niyetinle hem bakana hembu güzelim ülkeye haksızlık ediyosun.

  • anadolu02 Nisan 2020 15:23

    wallaha cok haklisin