E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVirüs mevsimsel ancak yeniden dirilecek---

Virüs mevsimsel ancak yeniden dirilecek

Virüs mevsimsel ancak yeniden dirilecek
06 Nisan 2020 - 08:40 borsagundem.com

Beyaz Saray’ın korona virüs ile mücadelede en önemli isimlerinden biri olan Dr. Fauci, virüsün mevsimsel bir hastalık haline gelmesinin muhtemel olduğunu söyledi.

ABD Ulusal Alerji ve Enfeksiyon hastalıkları Enstitüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci, CBS televizyon kanalında  “Face The Nation” programında yaptığı açıklamada, “Virüs küresel olarak kontrol altına alınmazsa mevsimsel bir nitelik kazanması ihtimali var. Dünya yakında büyük ölçüde Kovid-19’u yenmeyi başarabilirse bile  yeniden dirilişe hazırlık yapılması gerekir'” dedi.

Sözcü'de yer alan habere göre, Trump karşıtı isimlerin bile sözüne güvendiği isimlerden olan  Dr. Fauci federal hükümetin aşı geliştirme ve ilaç tedavileri için klinik araştırmalar yapma gibi hazırlık tedbirleri üzerinde çalıştığını söyledi. Mevsim değişikliğine girerken yeniden dirilişin başlangıcının görülebileceğini söyleyen Fauci, “Bu virüsün dünyadan tamamen ortadan kaldırılması pek mümkün olmayacağı için hazırlıklı olmalıyız” dedi.

Akşener: Korona virüs bizim eve de uğradı

Fransa'da korona testi pozitif çıkan kulüp doktoru intihar etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)