E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiVirüs, ekonomide deflasyon riski oluşturuyor mu?---

Virüs, ekonomide deflasyon riski oluşturuyor mu?

Virüs, ekonomide deflasyon riski oluşturuyor mu?
11 Mart 2020 - 12:36 borsagundem.com

İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Direktörü Şant Manukyan, koronavirüs salgını ve petrol şokunun finansal piyasalara etkilerine ilişkin, "Uzun sürecek bir salgınla karşı karşıya olmamız, ağır bir deflasyon tehlikesi demektir" dedi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ekonomist/stratejist11 Mart 2020 13:36

    Şöyle anlatayım küresel üretim daralıyor ve fiyatlar yükselecek bu da yüksek enflasyonu meydana getirecek ve küresel üretim daraldığı için de işsizlik artacak. 3 tane olumsuzluk aynı anda yaşanıyor maalesef. Arz azalması, yüksek enflasyon ve işsizlik... Aynı zamanda küresel talep de azalıyor. Ben en iyi ekonomistlerden biriyim hayatımda böyle küresel ekonomik kriz görmedim. Çünkü hem arz hem talep aynı anda azalıyor ikiz şok ve arz ile talebin aynı anda azalması nedeniyle yüksek enflasyon ve işsizlik meydana getirecek. STAGFLASYON + RESESYON...Küresel ekonominin karşılaşabileceği en kötü senaryo yaşanıyor şu an..

  • Asbak11 Mart 2020 20:23

    Korona sonsuza kadar devam edecek değil ya

  • VS11 Mart 2020 12:46

    VİRÜS'Ü CİDDİYE ALMAK GEREKİR. FAKAT VİRÜS ÇOK ABARTILDI.BİZ ZATEN VİRÜSLERLE  YAŞAMAYA ALIŞIKIZ.BİZDE HERTÜRDEN VİRÜS ZATEN VAR.BASİT ÖRNEK ARAÇ FİYATLARI BİLE VİRÜSLÜ