E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVirüs e-ticaret devinin New York deposunda ---

Virüs e-ticaret devinin New York deposunda

Virüs e-ticaret devinin New York deposunda
19 Mart 2020 - 11:23 borsagundem.com

Korona virüs dünyanın en büyük e-ticaret şirketi Amazon'un New York, Queens'deki dağıtım deposunda görüldü. Virüsün ABD'de yayılması endişeleri artıyor.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Amazon’un New York’taki deposunda bir çalışanın korona virüs testleri pozitif çıktı. New York, Queens’teki dağıtım istasyonunda belirlenen vaka sonrasında, CNBC’nin haberine göre, Amazon söz konusu depoyu kısa bir süreliğine kapatarak çalışanları ücretli izne gönderdiğini açıkladı. Deponun tekrar ne zaman açılacağı belli değil.

Amazon sözcüsü yaptığı açıklamada, "Şu anda karantinada olan bir şahsa gereken desteği sağlıyoruz" dedi. Salgının ilk günlerinden beridir yerel otoritelerle yakın bir ilişki içerisinde olduklarını vurgulayan Amazon sözcüsü, “Çalışanlarımızla ilgilenirken müşterilerimize hizmet vermeye de devam edeceğiz ve binalarımızın faaliyetleriyle ilgili yerel yetkililerin tüm yönergelerini uyguluyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu, ABD’deki Amazon depolarında ortaya çıktığı tespit edilen ilk vaka. Amazon pazartesi günü İspanya ve İtalya’daki depolarında en az beş kişinin korona virüs taşıdığını açıklamıştı. Dünyanın en büyük e ticaret işletmesi olan Amazon’un depolarında korona virüse rastlanması virüsün daha fazla yayılmasıyla ilgili endişeleri de arttırıyor.

ABD, salgın nedeniyle bazı ülkelerdeki vize hizmetini askıya aldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hada bakaran19 Mart 2020 12:54

    Amazon da baltalıyorlar çünkü adam yeni açıklama yaptı zam ve işçi alacam diye, herşey bilinçli ey zenginler sizden büyük Allah var