E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVida gidiyor, Djiku geliyor---

Vida gidiyor, Djiku geliyor

Vida gidiyor, Djiku geliyor
27 Nisan 2022 - 23:47 borsagundem.com

Beşiktaş'ın maaş yükü nedeniyle sezon sonunda yollarını ayırması beklenen Vida'nın yerine gelecek isim belli oldu. Siyah-beyazlılar sözleşmesi bitecek olan Hırvat savunmacının yerine Djiku'yu renklerine bağlamak için girişimlere başladı

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek Vida'yla yol ayrımına gelen Beşiktaş (#BJKAS), deneyimli savunmacının yerine aradığı ismi Fransa'da buldu.

BEŞİKTAŞ, DJIKU İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Yeni sezon planlamalarını sürdüren Beşiktaş'tan flaş bir transfer hamlesi geldi. Stoper arayışlarını sürdüren siyah beyazlıların, Fransa Ligi'nde Strasbourg'da forma giyen Alexander Djiku için harekete geçtiği kaydedildi.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 9 MİLYON EURO

27 yaşındaki savunmacı, hem kulüp hem de ülkesi için dikkat çeken bir performansın ardından Avrupa'daki birçok takımın hedefi haline geldi Siyah-beyazlılar, 1.82 boyundaki stoperle bu yaz sözleşme imzalamak istiyor. Ganalı defans, Fransa Ligi'nde bu sezon 30 maça çıkarken 1 gol attı. Djiku'nun güncel piyasa değeri ise 9 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

Eski Beşiktaşlı yıldız vergi kaçırmakla suçlanıyor

 

Trabzon'a 'şampiyonluk' akını

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 65,20
En Yüksek: 67,10
En Düşük: 65,20
Değişim -9,94 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,95
İşlem Hacmi 163.726.515
Toplam Adet: 2.505.994
Ağırlıklı Ort.: 65,34
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)