E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriVestel'de CEO değişimi---

Vestel'de CEO değişimi

Vestel'de CEO değişimi
28 Ağustos 2023 - 17:28 borsagundem.com

Vestel Şirketler Grubu, CEO’su Enis Turan Erdoğan’ın emeklilik kararı ve ardından Erdal Haspolat’ın sağlık sorunları nedeniyle görevi devralmayacağını açıkladı. Yerine Vestel Ticaret AŞ Genel Müdürü Ergün Güler getirildi.

BORSAGUNDEM.COM

Vestel Şirketler Grubu, üst yönetiminde önemli bir değişikliğe gitti. 01.06.2023 tarihli özel durum açıklamasında, Grup CEO’su Enis Turan Erdoğan’ın 31 Ağustos 2023 tarihi itibarıyla emekli olacağını ve yerine Vestel Beyaz Eşya Genel Müdürü Erdal Haspolat’ın geçeceğini duyuran şirket, yeni bir açıklama yaparak Haspolat’ın sağlık sorunları nedeniyle bu görevi devralmayacağını ve Vestel Şirketler Grubu’ndaki pozisyonundan ayrılacağını bildirdi.

Vestel Şirketler Grubunun yeni CEO’su ise 1 Eylül 2023 tarihi itibarıyla halen Vestel Ticaret AŞ Yurtiçi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür olarak görev yapmakta olan Ergün Güler oldu. Vestel’e 1999 yılında uzman olarak katılan Güler, 24 yıllık kariyeri süresince mali işler ve satış pazarlama alanlarında müdür, genel müdür yardımcılığı ve genel müdürlük görevlerini üstlendi.

Vestel Beyaz Eşya Genel Müdürlüğü görevine ise 1 Eylül 2023 tarihinden geçerli olmak üzere, 2005 yılından bu yana Vestel Beyaz Eşya’da mühendis, müdür ve genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Hasan Uğur atandı.

Vestel'in zirvesinde nöbet değişimi

Vestel Beyaz Eşya altı aylık net karını yüzde 53 yükseltti

 

Vestel'den iştirakleri için birleşme kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yatırımcı29 Ağustos 2023 09:50

    Vestel, zoren hisse senedi yatırımcısına fayda sağlamıyor. Aksine finansal giderler ile bedelli sermaye artırım yaparak zarara bile sokmuştur. Tüm ceo değiştirmesi lazım bence patronların. Finans Giderleri bilinçli şirketlerden para çıkışı kanalı olarak kullanılıyorsa başka. Nitelikli yatırımcılara tahvil kimse bunlar   :-*