E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSektörelVestel Adana'da yetkili servisleriyle buluştu---

Vestel Adana'da yetkili servisleriyle buluştu

Vestel Adana'da yetkili servisleriyle buluştu
18 Aralık 2013 - 17:05 borsagundem.com

Vestel, Adana'da yetkili servileri için toplantı düzenledi

Vestel açıklamasına göre, “Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü Buradayız!”  konseptiyle gerçekleştirilen Vestel yetkili servis toplantısına Adana ve çevre illerden Vestel müşterilerine hizmet üreten yetkili servisi yöneticileri katıldı.
Vestel’in 2014 yılı hedeflerinin servis yetkilileriyle paylaşıldığı toplantıda, Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Tarkan Tekcan satış sonrası hizmetlerde müşteri memnuniyetinin de ötesinde, müşteri teşekkürüne odaklandıklarını belirtti. Tekcan, şunları kaydetti:
“Vestel olarak bu yıl içerisinde satış sonrası hizmete yönelik büyük yatırımlar gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde de iletişim merkezimizi, uzman müşteri temsilcilerinden oluşan 400 kişiye çıkarak, merkezimizi İstanbul’dan Manisa’ya taşıyacağız.  Bu büyük değişim ile çağrıları çok daha hızlı çözüme ulaştıracağız.”
Tarkan Tekcan’ın ardından toplantıda söz alan Vestel Müşteri Hizmetleri yöneticileri de servis yetkililerine kendi alanlarındaki gelişmeleri aktardı. Toplantıda, bölgede 5, 10 ve 25 yıldır büyük bir başarı ile hizmet veren Vestel yetkili servis yöneticilerine de plaket verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)