E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiVESBE, VESTL: Avrupa'da marka lisansı---

VESBE, VESTL: Avrupa'da marka lisansı

VESBE, VESTL: Avrupa'da marka lisansı
26 Eylül 2014 - 10:58 borsagundem.com

Sharp, Avrupa'daki beyaz eşya marka lisansını Vestel'e verecek

Vestel ile Sharp Corporation arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Buna göre Sharp, Avrupa'daki beyaz eşya marka lisansını Vestel'e verecek.
 
Vestel'den KAP'a yapılan açıklamada ''Şirketimizin global markalarla olan işbirliğini güçlendirme stratejisi paralelinde, %100 bağlı ortaklığımız olan Vestel Ticaret A.Ş., 26 Eylül 2014 tarihinde Sharp Corporation ile Sharp markası lisansı altında beyaz eşya ürünlerinin geliştirilmesi, üretimi ve Avrupa'da satış ve pazarlamasını kapsayan bir işbirliği anlaşması imzalamıştır. Bu anlaşma dahilinde Vestel Ticaret A.Ş., Vestel Beyaz Eşya fabrikalarında ve Sharp Corporation'ın Asya'daki tesislerinde üretilen ürünlerin Sharp markası altında Avrupa'da münhasır satıcısı olacaktır. Anlaşma kapsamında operasyonların 1 Ocak 2015 itibariyle başlaması hedeflenmektedir. Bu işbirliğinin Şirketimizin Avrupa pazarında rekabet gücünü ve markalı satışlarının payını arttırması beklenmektedir'' denildi.


Güne yükselişle başlayan Vestel Beyaz hisseleri yüzde 9 primle 8,46 TL'ye kadar yükseldi. Son işlemlerde VESBE hisselerinde fiyat 8,41 TL'de bulunurken Vestel Hisseleri de yüzde 5,73 TL'ye kadar yükseldi. Son İşlemlerde ise Vestel yüzde 3 primle 5,68 TL seviyesinden işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • haydar02 Ekim 2014 00:16

    vestel zaten yıllardır sharp ile çalışırdı..Allayıp pullayıp sürüyorlar piyasaya haberleri.. Ama nedense herkesin gözü mübarek kardeşlerin kervn in genpower ın falan üzerinde.. Ne oldu da vestl 4 katına gitti misal..

  • VESTEL'DEN YANAN26 Eylül 2014 16:36

    VESTEL BENİ ÇOK YAKTI. 10,5 SENE ÖNCE 6,7 TL'DEN ALDIĞM HİSSE BUGÜN FİYATI ORTADI. BİRDE ENFLASYONU DÜŞÜNÜRSENİZ BENİ NASIL YAKTIĞINI GÖRÜRSÜNÜZ. BU HİSSE BENİ ÇOK YAKTI. KİMSEYE TAVSİYE ETTEM. BU HİSSEYİ BU HALE GETİREN KİŞİYE HESABIMI BEN AHİYETTE SORACAM. UMARIM BENİ HESAP GÜNÜNE KADAR AYAKTA BEKLER.

  • zorluişlemler26 Eylül 2014 15:24

    vestl de bugün olan işlemlere bakın. borsagündem bir araştırsın bu işlemler manipülasyon değil mi. 5,88 e gidiyor 5,26 ya iniyor 5,70 e çıkıyor ve çok hızlı oluyor, zirvede haber pompalama, neler oluyor neler

  • varol26 Eylül 2014 12:24

    bu haberle hiç bir ilgisi yok zorlu hisseleri topladı operasyona başladı yıllarca yerlerde süründürüp düşük fiyattan insanları bıktırıp ellerinden hisselerini aldıktan sonra ne hikmetse kar etmeye başladı hisse fiyatı hızla yükseldi. bu en büyük manipülasyondur zorlunun bence yatacak yeri yok

  • Vestelzede26 Eylül 2014 11:31

    Uzun zamandır Vestel hissesini zararına taşıyan bir yatırımcıyı. Yeni yeni maliyet fiyatlarıma geldi. Bundan sonrası ne olur acaba? Şimdiye kadar Vestelzede iken birgün Vestelzade olur muyuz?