E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVersace’nin ‘19.69’ markası Türkiye’de---

Versace’nin ‘19.69’ markası Türkiye’de

Versace’nin ‘19.69’ markası Türkiye’de
03 Kasım 2013 - 09:25 borsagundem.com

Denizli’li Rihen Tekstil, Versace’nin Ortadoğu, Rusya ve Türkiye isim haklarını aldı

Bu yılın başlarında Versace markasıyla görüşmelere başlayan Denizli’li Rihen Tekstil, Versace’nin Ortadoğu, Rusya ve Türkiye isim haklarını aldı. Markanın Türkiye’de iç giyim ve spor giyim alanındaki tüm üretim ve pazarlama çalışmaları ise Reda Tekstil’e verildi.
Reda Tekstil’in kurucusu Derya Taşdelenler, yaptığı açıklamada, “Denizlili Gökhan Tekstil’in yan kuruluşu olan Rihen Tekstil ile yaptığımız işbirliği çerçevesinde, Versace 19.69 markasının Türkiye’de tüm konsept, tasarım, üretim ve pazarlama çalışmalarını gerçekleştireceğiz” dedi. Taşdelenler, Versace 19.69 markasının dünyadaki lüks tüketiminin aksine, 19 - 69 yaş arası her kesimden insanın ulaşabileceği bir koleksiyonla Türkiye’de yer alacaklarını dile getirdi.
Zincir olacak
Marka bünyesinde kadın ve erkek iç giyim, ev ve spor giyim, ev tekstilinde ise; havlu, bornoz, çarşaf ve nevresim gibi tekstil ürünlerinin bulunacağını açıklayan Derya Taşdelenler, şöyle devam etti:
“Markayla ilgili bir sonraki adım ise Versace 19.69 kafeleri olacak. Giyim, ev tekstili ve kafe zincirleri olmak üzere yeni bir dünya markası yapmış olacağız. Bu çok meşakkatli, uzun bir yol bir o kadar da gurur verici olacak.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)