E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVer Bilal'i al iktidarı---

Ver Bilal'i al iktidarı

Ver Bilal'i al iktidarı
15 Haziran 2015 - 14:17 borsagundem.com

MHP lideri Devlet Bahçeli, koalisyona ilişkin partilileriyle toplantı yaptı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yol haritasını belirlemede seçim sonrası gerçekleştirdiği üç kritik toplantının sonuncusunu dün il ve belediye başkanları ile yaptı.
 
Basına kapalı olarak düzenlenen toplantıda edinilen bilgiye göre Bahçeli şunları kaydetti:

KOALİSYON OLUR AMA...

“Görüşmelere kapalı değiliz. Değişik alternatifler var. Bu koalisyon alternatifleri olmazsa erken seçim kaçınılmaz hale gelir. En yakın olabilecek tarih ise 15 Kasım’dır. AKP-MHP koalisyonu olur ama şartlarımız var. Bunları yok sayamayız. Ülkücü kıyımı önlemek için hükümet olmamızı isteyenler var ama bunun için ilkelerimizden vazgeçmemiz söz konusu değil, şartlarımızdan vazgeçmeyiz. AKP ile koalisyon kurmamızı istiyorlar. 17-25 Aralık yolsuzluk olaylarını nereye koyacağız. Meydanlar hırsızlardan hesap soracağız dedi. Her bir oyun vicdani sorumluluğu var diye halka seslendik. Öteki dünyada hesabı sorulur dedik. Hırsızları nereye koyacağız? Gece yarısı torba kanunlarla kimler zengin edildi, bunlardan hesap sorulmayacak mı?  17-25 yolsuzluk soruşturmasına ilişkin hassasiyetlerimiz belli. Operasyonun üstü örtülmeye çalışılıyor. Bunu gözardı edemeyiz. Ucu nereye dayanırsa dayansın oraya gider. TÜRGEV’e yapılan bağışları verilen ayrıcalıkları ne yapacağız? Bilal’in içinde olacağı sıfırlanan paraların hesabını sormayacak mıyız? Bu sürecin bir tarafında Bilal var. Versin Bilal’i alsın iktidarı.

ABD, AKP-CHP’Yİ İSTİYOR

AKP-CHP koalisyonunu ABD istiyor, sermaye odakları istiyor. Kemal Derviş’in aylar öncesinden Türkiye’ye gelmesi önemli. Bunun zeminini oluşturmak istiyorlar ancak, hem AKP hem CHP tabanında bir muhalefet söz konusu. CHP de AKP gibi üst düzeyde bir komisyon oluşturarak görüşmelere başlandığını açıklıyor. MHP ile koalisyon isteniyor algısı yaratmak istiyorlar. Ancak asıl amaçları AKP-CHP koalisyonunu meşruiyet kazandıracak bir zemin oluşturmak.”                     

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (22)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALPTUĞ16 Haziran 2015 11:48

    Değerli kardeşim yazıyı bir daha okursan ince mecazı çözersin bilal sinek daha büyük götürenlere ne vereceksin anlamında bir ifade bende ülkeyi soyanlara hırsızlara sen kadar karşıyım ve ülkesini canından aziz bilen birisiyim liderler konuşurken cümlelerine dkkat etmeli.

  • Agzin varya konus15 Haziran 2015 22:11

    Siz iftira atin, adam kendi icin oglunu versin... Keske baba olsaydin belki evladina birakacagin ulke icin sende salla basini al maasini yapmazdin. Rahat birakin erdogam'i...

  • krn-i15 Haziran 2015 17:28

    Ey bahçeli Türkiye nin kaderi bir kişiye mi bağlı kur hükümet i kanunları değiştir siz ne hakla halkın refahını bir kişiye bağlarsınız

  • CAN VATANIM15 Haziran 2015 17:23

    İŞ BAŞVURULARINDA ADAMA SORARLAR REFERANSLARIN NELER BELGELE DERLER.SİYASETTE İSE TARİH KAYITTIR BELGEDİR. NELER YAPTIGIM BELLİ GİBİ MUHALLAK KELİMELER KABUL EDİLMEZ.

  • suç unsuru aranıyorsa15 Haziran 2015 16:57

    madem öyleyse kanun cıkartın türkiyedeki tüm vakıflar kapansın.

  • VER APO'YU AL İKTİDARI15 Haziran 2015 16:57

    Tüm partilerin neler yaptığı belli. Bu zamana kadar yaptıkları, geleceklerinin teminatı ise varın siz düşünün...vesselam..

  • BİZE COCUK GÖZÜLYE GÖREN YALIZ15 Haziran 2015 16:32

    HERKEZ VATANIN MİLLETİN HUZURUNU İSTİKRARINI DÜŞÜNÜYOR..PARTİLERİN BELEDİYELERİNDEKİ ÇALIŞMARI KISAS YAPALIM ...REFERANSLARI GÖRELİM ..KİM CIPLAK CIKSIN ORTAYA..ERKEN SECIM ..YA CIKA YA BATA...

  • cengiz15 Haziran 2015 16:27

    versin 12 tane bakanlık ikisi iç işleri ve adalet olsun yanına bayındırlık da koysun alsın iktidarı

  • bekle gör15 Haziran 2015 16:23

    yabancılar son 12 yılda 100 milyar dolardan fazla sıcak para soktular 350 milyar dolar da ekstradan borç yaptık bu paralarla biz de sahte kahramalar yarattık ne masallarla dik durmalar eğilmemeler yaptık yedik içtik iyi eğlendik şimdi adamların derdi merkez bankasındaki dolarlar boşalmadan başına bir bekçi dikmek bu bekçi de herhalde derviş yapılacak ilk icraat da faizleri artırmak olacak

  • remzi15 Haziran 2015 16:11

    açılımı : ver ihaleyi al iktidarı ver kadroyu al iktidarı

  • Galip Amcan15 Haziran 2015 16:09

    DSP-MHP koalisyonunu neden yıktın? DSP deki Bilallere hesap mı sordun? O dönemdeki her iki partideki yolsuzlukları unutmadık.

  • algı yönetimi 15 Haziran 2015 15:54

    buradaki yorumların birçoğunu kasıtlı olarak aktroller tarafından yapıldığını düşünüyorum.oyumu mhp ye verdim diyo chp-mhp-hdp koalisyonu kurulsun diyo veya yolsuzluklarla gırtlağına kadar pisliğe batmış akp yle hükümet kursun diyo.hadi ordan hadi!mhp ne yapacağını bilir bu sefer kirli oyunlarınıza bizi alet edemeyeceksiniz

  • xyzv15 Haziran 2015 15:44

    hdp yi en çok destekleyen akp olmuştur hep hatta hdp nin oyları bu seçimde en çok akp den geçti, doğuda chp oy bile alamıyordu zaten. seçim bitti yine aynı taktik herkesi suçluyor bu akp ve yandaşları

  • alptuğ öyle mi ?15 Haziran 2015 15:42

    alptuğ yolsuzluğun senin için bir önemi yok mu? yolsuzluğun yaygın ve normal olduğu bir ülke gelişebilir mi?

  • ALPTUĞ15 Haziran 2015 15:36

    Bilal bir sinek sen bu ülkenin kaderini tayin edecek hükümeti BİLALE bağladıysan vay ülkemize vay sana güvenenlere diyecek bir şey bulamıyorum YARADAN ülkemizi kötü günlerden korusun.

  • hahaha15 Haziran 2015 15:35

    şu bizim başörtü mevzusu yüzünden aslında türkiyede üniversite sınavı birincisi olduğu halde okuyamayan bilal mi bu :)

  • xyz15 Haziran 2015 15:24

    mhp ve chp ülke yönetemez...bunlar ne zaman hükümet kursa ülke darma dumaan oluyor..bunlar anca suya sabuna dokunmadan bize bir kabuk atın yiyelim derdindeler..yada bütün devlet kadrolarına kendi adamlarını yerleştirip efendilerinin dediklerini rahatça yerine getirme arzusundalar..koalisyonsa alın size koalisyon...neden kuramiyorsunuz..gel bakalım pkk ile bir araya ..işine gelince chp ile bir oluyorsun. chp pkk yı destekliyor sende destekle o zaman...niye kaçıyorsun ...ülke batsında akp gitsin...böyle kindar munafıklar görülmedi ..

  • SEÇMEN15 Haziran 2015 15:19

    CHP ve HDP ile kur koalisyonu, al bilal i......

  • Laf kalabaligi yapiyor sadece15 Haziran 2015 14:55

    Sacmaladi iyice. Bilal suclu ise kanitlayin!!! Sarigul hirsizligi kanitlandigi halde bu kadar pesine dusmuyorsunuz.

  • gerçek ülkücü15 Haziran 2015 14:51

    oğlu olmayan oğlan kıymeti bilirmi eğer millet hesap sormak isteseydi sen 0/016 deyil yüzde 45 alırdın hükümeti kurar hesapmı soracan ölkeyimi soyacan sende buna karar verirdin ama bu işler 0/0ı6 .80 seksen vekille olmuyor be bahçeli.

  • vatansever15 Haziran 2015 14:51

    mhp bu ülkenin kaskosudur ve hükümette olup devlete sahip çıkmalıdır

  • dlbyz15 Haziran 2015 14:32

    evet belkide mhp nin son içraatı hükümet kuracak ama devlet önceliği ve bekası için olmayanı oldurma zamanı geldi umarım bir apo olayı daha yaşanmaz bu ülkede