E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVenezuela'da halk açlıkla boğuşuyor---

Venezuela'da halk açlıkla boğuşuyor

Venezuela'da halk açlıkla boğuşuyor
16 Haziran 2017 - 16:14 borsagundem.com

Venezuela’da aylardan bu yana süren hükümet karşıtı gösterilerin yol açtığı politik kargaşa şehirlerde gıda sıkıntısına yol açtı

Güney Amerika ülkesi Venezuela’da Nisan ayından bu yana devam eden hükümet karşıtı gösteriler krize sebep oldu. Fransız gazetesi Le Monde yer alan yazı şehirde yaşanan krizi ortaya koyuyor;

“Birden beş tane siluet sokağın köşesinde belirdi. Genç, kasklı, maskeli, molotof kokteyli elinde... Yarı yürüyerek yarı koşarak renkli La Vega evlerinin yanında geçiyordu. Sabah saat 7 olmasına rağmen, Caracas’ın batısında olan mahalle yanmaya başlamıştı bile. Daha sonra güvenlik güçleri olay yere geldiler.

Gaz maskesi ve Venezuela bayrağı renklerini taşıyan motorcu kaskıyla bir genç, polislerin yanında olmasına rağmen hala küfür ediyordu.

Aynı anda birkaç sokak aşağıda fırının önünde kuyruk oluşturmuş olan insanlar ekmek alabilmek umuduyla bekliyorlardı. Caracas’ta yaşanan kıtlık ve şiddetin olduğu klasik bir gün daha…”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)