E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVenezuela'da halk dükkanları yağmalamaya başladı---

Venezuela'da halk dükkanları yağmalamaya başladı

Venezuela'da halk dükkanları yağmalamaya başladı
10 Ocak 2018 - 08:58 borsagundem.com

Ekonomik krizden dolayı halkın temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandığı Venezuela'da yağma olayları başladı.

Ekonomik krizden dolayı halkın temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandığı Venezuela'da yağma olayları başladı. Ülkenin güneydoğusunda yer alan Ciudad Guayana kentinde iki gün içinde onlarca dükkan yağmalandı. Bir süredir gıda sıkıntısının yaşandığı kentte, sıtma salgını da baş gösterdi. Eczanelerin de yağmacıların hedefinde olduğu belirtiliyor.

Güvenlik güçlerinin önlem almakta zorluk çektiği kentte, mağazaların yanı sıra evler de yağmalanıyor:

"Evi yağmalamışlar, kişisel eşyalarımızı da çalmışlar. Resmen bizi çıplak bıraktılar. Klimayı almışlar, buzdolabını, her şeyi. Çamaşır sepetini bile götürmüşler."

Dünyanın en yüksek enflasyonunun kaydedildiği Venezuela'da, özellikle başkent Caracas'ta marketlerin önünde polis ve asker yağma olaylarına karşı önlemlerini artırdı. Market girişlerinde halkın uzun kuyruklar oluşturduğu görülüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sait10 Ocak 2018 12:30

    yoksullara terör çıkarırlar diye yardım ediyorsan,bunu adı yardım değil rüşvet.hala gecekondu yapımını savunmak bu devirde...nereden tutsan tutarsız.en düşük gelirlilerin alabileceği konut yapmak yerine hele bunu rasyonel çalışmayan belediyelerle yapmak yerine en düşük gelirlilerin gelirini artırın.çocuk yaptıkça yardım miktarı azalsın.

  • erol g.10 Ocak 2018 09:26

    DİN KİTAPLARINDA BOŞUNA YOKSULLARA/MİSKİNLERE YARDIN EDİN BOŞUNA YAZMIYOR AÇ/AÇIKTA KALAN İNSANLARA YARDIM EDİLMEZ İSE YAĞMA/HIRSIZLIK/GASP/TERÖR OLAYLARI BAŞLAR/OLUR-ÇÖZÜM İÇİN EN DÜŞÜK GELİRLİLERİN SATIN ALABİLECEĞİ/KİRALAYABİLECEĞİ KONUTLAR BELEDİYELERCE/KAMUCA YAPILMALIDIR GEREKİRSE GÖZE/SÖZE HOŞ GELMESE DE GECEKONDU YAPIMINA/YAPILASINA İZİN VERİLMELİDİR

  • ali10 Ocak 2018 09:09

    Yakinda bizde oyle oluruz. Herseyi sattilar kriz ciksa yan dik