E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVe Çalımbay açıkladı: Milli takım için teklif gelirse...---

Ve Çalımbay açıkladı: Milli takım için teklif gelirse...

Ve Çalımbay açıkladı: Milli takım için teklif gelirse...
11 Eylül 2021 - 12:53 borsagundem.com

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, milli takım adayları arasında isminin geçmesiyle ilgili olarak, "Şu an net bir şey yok. Milli takımda seve seve görevimizi yaparız. Kulüpler de milli takım çağırdıktan sonra izin verirler" dedi.

Süper Lig'in 4'üncü haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor, çalışmalarını tamamlayarak özel bir uçakla İstanbul'a hareket etti.

"FENERBAHÇE MAÇINDAN PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ"

Hareket öncesinde Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan Çalımbay, "Bütün amacımız puan ya da puanlar almak. Çünkü biz lige çok erken başladık, çok maçlar oynadık. Takımın yorgunluk durumları da oldu. Onlar lige de yansıdı. Ama şimdi milli maç arasında dinlendik, iyi de çalıştık. Burada tek amacımız puan ya da puanlarla dönmek, başka bir düşüncemiz yok" dedi.

"MİLLİ TAKIMDAN TEKLİF GELİRSE SEVE SEVE GÖREV ALIRIZ"

Adı milli takım teknik direktörlüğü için geçen Çalımbay, "Şu anda net bir şey olmadığı için konuşmaya gerek yok. İnşallah netleşir veya bir şey olursa o zaman rahat konuşabiliriz. Milli takımı herkes düşünür. Düşünmeme gibi bir şey olmaz, milli takım bu. Tabii ki seve seve görevimizi yaparız. Şu anda öyle bir şey yok. Bir şey söylememiz de doğru olmaz" dedi.

"SÖZLEŞMEMDE ÖZEL MADDE YOK, KONU MİLLİ TAKIM İSE ZATEN İZİN VERİRLER"

Sözleşmesinde milli takımla ilgili özel bir madde bulunmadığını ifade eden Çalımbay, "Bende hiçbir yerde özel bir madde olmaz. Zaten milli takım hangi antrenör arkadaşımız olursa olsun, hangi kulüpte olursa olsun, kulüpler milli takım olduktan sonra zaten izin verirler, bir sorun olacağını zannetmiyorum" diye konuştu.

Milli Takım'da yeni hoca kim olacak?

 

İşte Güneş-Özdemir görüşmesinin detayları!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tolga12 Eylül 2021 14:02

    Insanlar o kadar sahtekar ve kendini guzel pazarliyorlar ki. Ihale yap, de ki teknik direktor olarak maasin 15 000 TL. Hedefin bu. Ulasirsan primin 675 katrilyon dolar. Tek bir kisi bu ise talip olmaz. Cunku adam ne bok oldugunu iyi biliyor.

  • Selime Hollanda11 Eylül 2021 20:43

    Kesinlikle Turkiyeden olmamali Teknik direktor.Yabanci olmali ve simdiki 11 Kadroyu degistirlmeli ve sistemi.TFF sistemde degismeli.Okani,Aybabayi,vazgec bunlar kesinlike uygun degil ha senol ha okan aybaba.TFF hata yapar Turkiyeden milli takima teknik director basa gecirirse.

  • RAMO CANCAN11 Eylül 2021 18:29

    malesef rıza hoca teknik direktör belli olmuş.belki bu da başarılı olmaz ise bir şans daha yakalayabilirsiniz.

  • Erol g.11 Eylül 2021 13:32

    MİLLİ TAKIM ANTRENÖRLÜĞÜNE EN DÜŞÜK ÜCRETİ TALEP EDEN/ÜST SINIR EN YÜKSEK MEMUR MAAŞI ALT SINIR ASGARİ ÜCRET EMSAL OLAN 3 ADAY ARASINDAN KURA İLE SEÇİM YAPILARAK SEÇILMELİDIR SEÇİLEN DÜNYA KUPASINA/AVRUA SAMPIYONASI KATILMA BAŞARISI GÖSTERİRSE EK PRİM ÖDENİR KUPAYI ALIRSA MİLLİ FUTBOLCULAR/SAMPIYONALARDA MADALYA ALAN MİLLİ SPORCULAR KADAR EK ÖDÜLLENDİRME YAPILMALIDIR DAHA FAZLASI İSRAFTIR DAHA AZI ANGARYA ÇALIŞTIRMAK/HAKKINI YEMEKTİR