E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVe Ali Koç F.Bahçe başkan adaylığını açıkladı---

Ve Ali Koç F.Bahçe başkan adaylığını açıkladı

Ve Ali Koç F.Bahçe başkan adaylığını açıkladı
03 Haziran 2017 - 14:28 borsagundem.com

Ünlü iş adamı Ali Koç, “Adayım” dedi, tüm üyeler ayağa kalkarak “Büyük Başkan” diye tezahürat yaptı

Ali Koç Fenerbahçe’nin 2017 Olağan Mali Genel Kurulu’nda, 2018’de başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Ali Koç konuşmasını bitirdikten sonra tüm üyeler ayağa kalktı ve “Büyük Başkan” tezahüratlarıyla alkışladı

İşte Ali Koç'un açıklamaları;

Bize bu tarifsiz Euroleague mutluluğunu yaşatan herkesle ne kadar övünsek azdır. Fenerbahçe'mizi gerçek bir spor kulübü yapan, Obradovic gibi birini takıma getiren, başkanımıza en içten şükranlarımızı sunuyorum. Gelecek yıl formamıza 4. yıldızı takacağımıza inancım tamdır.

FUTBOL BİZİ ÜZMÜŞTÜR

Futboldaki nokta bizi üzmüştür. Tribünlerimiz hiç bu kadar boş olmamıştı. İç saha performansımızla altıncı sıradayız. Yönetimimiz ve taraftarımız arasındaki iletişim eksikliği nedeniyle bu durum ortaya çıkmıştır.

BAŞKANLIK AÇIKLAMASI

30 Mayıs 2015'te taşın altına elimizi koyacağımı her zaman söyledim. Ben bugün yine aynı noktadayım. Kongre üyelerinin karşısında bunu vurgulamak için bir kez daha söylemek istediğim için buradayım. Mayıs 2018'de önce Allah'ın izniyle sonrada sizlerin desteğiyle kongrede başkanlığına aday olduğumu belirtiyorum.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Akan04 Haziran 2017 00:26

    Bravo Koç. Bence de ekonominşn başına siyasi olmayan başarılı Koç ailesinden genç ve dinamik birisi getirilmeli.

  • ahmet engin03 Haziran 2017 22:18

    aziz yildirim mi ali koc mu derseler 1000 kez aziz baskan derim ... koc 17-25 aralikta da gezide de her daim hainlerle kol kola idi. bu unutulmayacak...

  • Ali Ergül 03 Haziran 2017 17:07

    RTE bu adamı al ekonomi bakanı yap Türkiye şaha kalkar. Psikolojisi bile yeter inanç artar ve benim gibi muhafazakar insanlar tekrar sana bağlanır. Ama benim ki hayal işte..