E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVatandaşlar kısıtlamayı yanlış anladı, meydan boş kaldı---

Vatandaşlar kısıtlamayı yanlış anladı, meydan boş kaldı

Vatandaşlar kısıtlamayı yanlış anladı, meydan boş kaldı
21 Kasım 2020 - 11:37 borsagundem.com

Kayseri'de bugün akşam başlayacak olan sokağa çıkma kısıtlamasını vatandaşlar yanlış anlayınca, meydan boş kaldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında bugün akşam 20.00’den sonra başlayacak olan sokağa çıkma kısıtlamasını vatandaşlar yanlış anladı.

Uygulamanın bugün sabahtan itibaren geçerli olduğunu düşünen vatandaşlar sokağa çıkmayınca Kayseri’de tarihi Cumhuriyet Meydanı boş kaldı.

Kısıtlamayı yanlış anladıklarını söyleyen vatandaşlar, sokağa çıkmak için saat 10’u beklediklerini, kısıtlamanın akşam 20.00’de başlayacağını öğrenince işlerini halletmek için dışarı çıktıklarını belirtti. Trafiğin en yoğun olduğu caddelerde de bir yoğunluğun oluşmadığı görüldü.

Salgına karşı ek kısıtlamalar yürürlüğe girdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İnsan22 Kasım 2020 02:51

    Bişey yapmak için neden kısıtlamaya ihtiyaç duyuyormuşuz anlamadım beynimizi biryeremi bıraktık söylenen önlemleri zaten yapmak zorundayız insan olana

  • Berber Bekri21 Kasım 2020 23:41

    Keşke tüm ülke yanlış anlasaydı...

  • Bir yorum21 Kasım 2020 17:14

    Ne kadar az gezmek o kadar az vakıa!  Bunu anlasın artık vatandaş!  Sadece kendini hasta edip o kadar hemşire doktora yük olmanın yanı sıra başkalarını da hasta  edip virüs bulaştırmak ta dahil hepsi kul hakkına girer.  Hele bazı anguslar  karantinadan kaçıyor ki bunlar ipini koparıp asfallta gezen mallar kadar  dahi aklı yok!  Kimse kusura bakmasın!  İnsan olmanın  getirdiği sorumluluklar varır. 

  • misafir21 Kasım 2020 15:42

    iyi ki yanlış anlamışlar... 

  • Keklik21 Kasım 2020 13:55

    Tam tersine vatandaş doğru anladı kisitlamayi. Kisitlamayi yanlış anlayıp saat 20-10 arasına koyan İçişleri yanlış anladı kisitlamayi. Kısıtlama hastalık bulaşmasını önlemek için yapılır, laf olsun diye degil