E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVatan Şaşmaz'ın katilinin şok sözleri ortaya çıktı---

Vatan Şaşmaz'ın katilinin şok sözleri ortaya çıktı

Vatan Şaşmaz'ın katilinin şok sözleri ortaya çıktı
30 Ağustos 2017 - 08:18 borsagundem.com

Filiz Aker’in ağabeyi Sümer Bayer kardeşi ile yaptığı o konuşmayı anlattı. Bayer, kardeşinin Vatan Şaşmaz'ı daha önce de öldürmek istediğini açıkladı.

Beşiktaş’ta kaldığı otelde Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker’in ağabeyi Sümer Bayer, olaydan iki gün önce kardeşiyle aynı odada iki gün geçirdi. Cezaevinden izinli çıkan ağabey Filiz Aker’in morgdaki cesedini görmek için dün Soğanlık Mezarlıklar Müdürlüğü morguna gitti.

Gazete Habertürk'ten Şefik Dinç'in haberine göre Filiz Aker’i son bir kez daha gören ağabey, kardeşinin psikolojik rahatsızlığının olmadığını belirtirken, son sohbetlerini şöyle anlattı: “Saplantılı aşk olayı değil. Vatan Şaşmaz masum değil. Filiz o gün bana Şaşmaz’ın 21 Ağustos’ta otele geldiğini anlattı. Filiz ‘Bana kumpas kurup paramı batırdınız. Sana verdiğim 130 bin doları istiyorum’ demiş. Vatan da 20 Eylül’de bir kısmını ödeyeceğini söylemiş. Filiz o görüşme sırasında silahının çantasında olduğunu, bir an için çıkarıp onu vurmak istediğini anlattı. Ama benim cezaevinden izine geleceğimi bildiği için vazgeçtiğini söyledi. Filiz cezaevinde yatmayı göze alamadığı için intihar etti” dedi.

İKİ ELİNDE DE BARUT İZİ ÇIKTI

Polis tarafından yapılan inceleme sonucu Aker’in silahı iki eliyle tutarak Şaşmaz’a ateş ettiği belirtildi. Gazete Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre sağ elinde takılı bulunan eldivende de barut atığı ortaya çıktı. Polisin değerlendirmesine göre, Aker önce iki eliyle eldivensiz Şaşmaz’a ateş ederek öldürdü. Cinayetin ardından heyecanlanan Aker’in elleri terledi. Silah elinden kaymasın diye de eldiven takarak intihar etti. İkilinin son 1.5 ayda bir kez telefonla görüştükleri belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)