E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaVarlık alımı ne zaman azalır?---

Varlık alımı ne zaman azalır?

Varlık alımı ne zaman azalır?
04 Aralık 2013 - 17:34 borsagundem.com

Bu hafta açıklanan veriler sayesinde ABD ekonomisine dair oldukça önemli ipuçları ortaya çıktı

"Fed, Varlık Alım Programını Ne Zaman Azaltır?
Bu hafta açıklanan veriler sayesinde ABD ekonomisine dair oldukça önemli bilgiler edindik. Öncelikle Pazartesi 57.3 ile hem beklentileri hem de önceki ayı geçen bir imalat endeksi gördük, bugün ise özel 
sektöre ait 215 bin kişilik istihdam artışı tahminini.
Tabii ki sadece olumlu veriler yok  hizmet sektörü endeksi 55.4’ten 53.9’a gerileyerek bir miktar hayal kırıklığı yarattı ama yine de sektörde azımsanamayacak bir genişlemeye işaret ediyor veri.Öte yandan yeni konut satışlarının da beklentiyi geçtiğinin altını çizmek lazım.
Verilerin tamamını değerlendirdiğimizde Cuma günkü istihdam verilerinin büyük bir sürpriz yapmaması halinde Fed’in Aralık veya Ocak toplantısında varlık alım programını azaltmasının beklendiğini söyleyebiliriz." 
A1 CAPİTAL ARAŞTIRMA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emrullah04 Aralık 2013 17:48

    saçmalık. kadın daha yeni geldi, görmek isteyecektir.sefasın sürmek isteyecektir. hiçbir bürokrat böyle geldiği gibi kritik bir karara imza atmaz.mal gibi davranmaz. düşüşten para kazanıldığı sürece bu üçkağıtçı ekonomistlerin yönlendirmeleriyle ipe gidip gelicez.devletler, bu finans sistemie ciddi müdahale etmeli.bu kumarhane tarzı işlemler yasaklanmalı