E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVapur seferleri iptal---

Vapur seferleri iptal

Vapur seferleri iptal
31 Mayıs 2014 - 14:51 borsagundem.com

Emniyet Müdürlüğü'nün aldığı karar uyarınca Anadolu'dan Avrupa'ya tüm vapur seferleri iptal edildi

İstanbul Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü'nün aldığı karar uyarınca saat 15.00'den itibaren Anadolu'dan Avrupa'ya tüm vapur seferleri iptal edildi.
İkinci bir duyuruya kadar seferlerin yapılmayacağı Şehit Hatları'nın Twitter hesabından açıklandı.

İnternet sitesinden yapılan açıklamada ise zaman belirtilmedi, iptal edilen seferler açıklandı.

Açıklamada,"İstanbul Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü'nün aldığı karalar uyarınca 31 Mayıs 2014 Cumartesi günü ikinci bir duyuruya kadar aşağıdaki seferler iptal edilmiştir. Seferlerimiz Avrupa yakasından Anadolu yakasına yolcu taşıması yapacaktır" denildi.

Gezi olaylarının yıl dönümü nedeniyle Taksim çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alan polis, meydana araç çıkışlarını kapattı. Metro seferleri ise Osmanbey'e kadar yapılıyor. Ayrıca Şehir Hatları vapur seferlerinin iptaline ilişkin Twitter'dan açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "İkinci bir duyuruya kadar Anadolu'dan Avrupa'ya tüm seferlerimiz iptal edilmiştir." denildi.
 
METRO DA OSMANBEY'E KADAR
 
Güvenlik önlemleri çerçevesinde metro seferlerinde de düzenlemeye gidildi. Polis metro istasyonu girişini de kapatırken, Hacıosman-Taksim metro seferleri Osmanbey'e kadar yapılabiliyor.
 
TAKSİM'E ÇIKAN YOLLAR KAPATILDI
 
Gezi Parkı olaylarının yıl dönümü nedeniyle polis Taksim ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı.
Önlemler çerçevesinde Taksim'e çıkan yollar, polis çekicileriyle kapatıldı. Otomobilleri ile Taksim istikametine gitmek isteyen vatandaşlar alternatif güzergahlara yönlendirildi. Bazı vatandaşların da duruma tepki gösterdiği görüldü.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)