E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVan'da yağmacılık başladı---

Van'da yağmacılık başladı

Van'da yağmacılık başladı
08 Ekim 2014 - 12:21 borsagundem.com

IŞİD'i protesto etmek isteyenlerin taşkınlıkları devam ediyor. Van'da şehir yağmalanmaya başladı

Terör örgütü IŞİD'e tepki bahanesiyle Van'da gerçekleştirilen izinsiz gösterilerde yakılan ve yağmalanan iş yerleri, kundaklanan araçlar ile saldırıya uğrayan resmi kurumlarındaki son durum günün ilk ışıklarıyla görüntülendi.

Kobani'ye saldıran terör örgütü IŞİD'e tepki gösterme bahanesiyle dün gösteri yapan gruplar, banka şubeleri, siyasi parti binaları, resmi kurumlar ve bazı alışveriş merkezlerine saldırdı, araçları yaktı. 

Van’da PTT'ye ait kargo binasının alt katı tahrip edilip, üst katı molotofkokteylleriyle yakıldı. Bitişiğindeki alışveriş merkezine ait 3 kamyonet kül oldu. Türk Kızılayı Kan Bağış Merkezi'nin 2 minibüsü ve onlarca özel araç yakılarak kullanılamaz hale getirildi.
Saldırıya uğrayan alışveriş merkezleri ise sabah saatlerinde de yağmacıların hedefi oldu. 

Alışveriş merkezlerindeki reyonları yağmalayan yaşları 9 ile 15 arasında değişen çocuklar, kendilerini çeken gazetecilere tepki gösterdi.

Ayrıca yanan kamyonet ve minibüslerden geriye kalan kablo veya demir kısımlar da yağmacıların hedefi oldu. Araç parçalarını satmak için söken yağmacılar aldıkları parçalarla gözden kayboldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Maalesef Diyerbekir08 Ekim 2014 14:54

    kanı bozuk soysuzların tek bildiği yağma, talan. Kobiş bahane, talan Yağma şahane. ATM lerin kasaları hep cep ellezi yaptılar.

  • kralll08 Ekim 2014 14:52

    boşuna tartışmayın tek bir çözüm var ülkede gösteri yapanların hepsini tutuklayım sorununuz İSID ile deyip hepsini ısıda karşı yolayacaksın sınırdan dışarı. ISID da hepsinin kafasını kesecek...

  • gok08 Ekim 2014 13:53

    Yasam tarzi bu devleti yagmala milletin malini yagmala ondan sonra gelin buraya yatirim yapin de issiziz de tebrik valla denecek soz yok aynen devam edin bakalim kazaniminiz ne olacak

  • TOLGA YILDIZ08 Ekim 2014 13:00

    bunlar amerıkada olsa sokaga çıkamaz amerıkalılar çok şanslı cunkı bir devletı var.osmanlı 600 yıl 3 kıtaya hukmettı biz bir vatanımıza sahıp çıkamıyoruz .düşünmüyor değilim bu gösterılere hukumet bılerekmı göz yumuyor

  • olaybu08 Ekim 2014 12:56

    Memleketi nehale getirdiniz namussuzlar ışid bir allahın lütfu

  • nihatg08 Ekim 2014 12:31

    hükümetin, Yeni Türkiye'den kastı bu olsa gerek!